Και ξαφνικά έπεσαν απο τα σύννεφα - Γαρμπή κατά Κανάκη: «Δεν ήξερε ότι ο κολλητός του ήταν διεστραμμένος;»

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διέρρευσε φωτογραφίες και βίντεο, πρώην συντρόφου του, όταν αυτος ειναι ο κοσμος των αριστερό-κομμουνιστων: παιδόφιλοι - σατανιστές - εκμετάλλευση γυναικών προώθηση π@ρνειας (αλλα οι ίδιοι προωθούν και τον φεμινισμό για να ψαρεύουν απο εκεί έυκολα θύματα ) και καθε ανωμαλίας και πολλά άλλα ...

Οι αντιδράσεις είναι εκατοντάδες με τους περισσότερους να ζητούν άμεσα από την πολιτεία, νόμους και δράσεις που προστατεύουν γυναίκες, κοπέλες ακόμη και άντρες, από τέτοιον στιγματισμό και διαρροή προσωπικών δεδομένων που καταπατούν κάθε ηθική.

Πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που κατηγόρησαν τους Ράδιο Αρβύλα για συγκάλυψη, ενώ δημόσια τοποθετήθηκε και η Καίτη Γαρμπή αφήνοντας πολλές αιχμές κατά του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Και ξαφνικά έπεσαν απο τα σύννεφα οι ορδές που τους υποστηρίζουν ενώ με το να χλευάζουν ενοχλητικούς προς τους ελληνόφωνους επι σειρά ετών, να κάνουν αριστερό-κομμουνιστικη πλύση εγκεφάλου, και να μολύνουν τα μυαλά δεν καταπατούσαν κάθε ηθική.

Οι ελληνόφωνοι αυτούς έβαζαν και δολοφονήσουν χαρακτήρες επι σειρά ετών, και οι ορδές ανεγκέφαλοι τους πατούσαν like, όταν λέγαμε προ ετών ότι κάνουν προπαγάνδα και πλύση εγκέφαλου είμαστε οι κακοί και τώρα ξαφνικά έπεσαν απο τα σύννεφα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications