Η Ελβετία θα στέλνει στη φυλακή όσους κολλήσουν κορωνοϊό για να μην κάνουν το εμβόλιο!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελβετία, καθώς όσοι πολίτες προσπαθήσουν να κολλήσουν κορωνοϊό, ώστε να αποκτήσουν φυσική ανοσία και να μην κάνουν το εμβόλιο, μπορεί να βρεθούν στη φυλακή!

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας FOPH προειδοποίησε ότι η σκόπιμη εξάπλωση του ιού θα μπορούσε να οδηγήσει σε έως και πέντε χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα Radio Télévision Suisse.

Χωρίς να υπάρχει σαφή αναφορά στους νόμους και την επικείμενη νομοθεσία, ο λόγος για την αυστηρή προειδοποίηση έρχεται εν μέσω της πανδημίας και της αύξησης της δυσπιστίας απέναντι στα εμβόλια.

Ο γιατρός Claude-François Robert, «συμβουλεύει σθεναρά κατά της αυτομόλυνσης» σε τονίζοντας ότι «τίποτα δεν μπορεί να ελεγχθεί με φυσική μόλυνση» και ότι υπάρχει «10 φορές μεγαλύτερος κίνδυνος μυοκαρδίτιδας από τη φυσική μόλυνση σε σχέση με το εμβόλιο, που είναι ένα ασφαλές προϊόν».

Στην Ελβετία με βάση τα νέα μέτρα, μόνο οι εμβολιασμένοι και όσοι είχαν πρόσφατα αναρρώσει από κορωνοϊό θα μπορούν να επισκέπτονται εστιατόρια, μπαρ και άλλους κλειστούς εσωτερικούς χώρους.

Η κυβέρνηση αναφέρει ότι οι περιορισμοί έχουν σκοπό «να μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης των μη ανοσοποιημένων ατόμων, καθώς είναι επίσης πιο πιθανό να μεταδώσουν τον ιό και να αρρωστήσουν σοβαρά».

Πρόκειται σίγουρα για μια εξέλιξη που προκαλεί σοκ, καθώς ουσιαστικά πλέον οι διαφωνούντες με το επίσημο αφήγημα θα κινδυνεύουν ακόμα και με φυλάκιση! Να θυμίσουμε ότι η ΕΛ.ΑΣ προμηθεύτηκε προσφάτως 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με Covid-19 τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα, αλλά δεν γνωρίζουμε πια θα είναι η χρήση τους ακόμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications