Γερμανία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Αδιανόητη τραγωδία στην Γερμανία αποτέλεσμα των μέτρων COVID που έχουν προκαλέσει ασφυξία στις κοινωνίες και στους ανθρώπους.

Όπως ανακοίνωσε Γερμανός Εισαγγελέας ένας σαραντάχρονος οικογενειάρχης σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια τα τρία ανήλικα παιδιά του, πριν δώσει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του, επειδή είχε δώσει ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού που δεν ήταν γνήσιο στην σύζυγό του και όταν ανακαλύφθηκε η πλαστοφγραφία, φοβήθηκε πως θα συλληφθεί και θα του αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών του!

Ο 40χρονος έδωσε το πιστοποιητικό στην σύζυγο του επειδή η ίδια φοβόταν απλά και μόνο να κάνει το εμβόλιο το οποίο όμως στη συνέχεια ανακαλύφθηκε.

Η τραγωδία συνέβη το Σάββατο όταν η αστυνομία εντόπισε νεκρούς από πυροβολισμούς τον άντρα και τη γυναίκα του (αμφότεροι γύρω στα 40), καθώς και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας τεσσάρων, οκτώ και 10 ετών, σε ένα σπίτι στο Koenigs Wusterhausen, νότια του Βερολίνου.

Σε ένα αποχαιρετιστήριο σημείωμά του, που βρήκε η αστυνομία, ο άνδρας είπε ότι πλαστογράφησε ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού για τη γυναίκα του. Ο εργοδότης της, ωστόσο, ανακάλυψε την πλαστογραφία με αποτέλεσμα το ζευγάρι να φοβάται ότι θα συλληφθεί και θα χάσει την επιμέλεια των παιδιών του, δήλωσε στο Reuters ο Γερμανός εισαγγελέας, που ερεύνησε την υπόθεση.

Τώρα ο εργοδότης πρέπει να αισθάνεται «περήφανος» που αποκάλυψε την πλαστογραφία.

Η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι μετά από ειδοποίηση γειτόνων, οι οποίοι είχαν δει τα άψυχα σώματα των γονιών και των παιδιών τους. Αυτή η φρικτή ιστορία προέκυψε καθώς η Γερμανία έχει αυστηροποιήσει τους περιορισμούς κίνησης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications