Γάκης σε Άρειο Πάγο: «Διερευνήστε το θάνατο του Γ.Τράγκα - Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών εγείρει υποψίες»

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, απέστειλε αίτημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με το οποίο ζητά να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα.

O επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως του το αρνήθηκαν. Σε αυτό στέκεται και ο Δ.Γάκης, ο οποίος ζητά να γίνει έρευνα.

Το αίτημα του Δ.Γάκη προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Είναι γνωστός ο απηνής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

Η Φυσική, όμως, απώλεια του, χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.

Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες , την στιγμή , μάλιστα, που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους…Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησης τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσης του.

Ζητώ, από την Εξοχότητά σας να οριστώ ως πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή

Δημήτριος Μιχ. Γάκης

Χειρουργός

π. Διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εξειδικευθείς σε Αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών».

Η δήλωση του διευθυντή του pronews.gr Τ.Γκουριώτη για τον Γ.Τράγκα

«Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα σίγουρα ικανοποιεί τις δυνάμεις εκείνες που τον πολέμησαν ανηλεώς και εν τέλει του στέρησαν την δυνατότητα να ζήσει και να ασκεί κριτική στο σύστημα.

Η άρνηση παροχής θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων με το δικαιολογητικό ότι ήταν «διαβητικός», όπως ο ίδιος κατήγγειλε λίγο πριν «σβήσει», ισοδυναμεί με στέρηση του δικαιώματος της ζωής σε έναν ασθενή.

Αυτό, όταν ακόμα και σε νεφροπαθείς με υποβοηθούμενη λειτουργία στις μονάδες αιμοκάθαρσης, τους υποχρεώνουν να εμβολιαστούν για να συνεχίσουν την θεραπεία. Ο Γιώργος Τράγκας θα ζει πάντα μέσα από το πνεύμα της αλύγιστης και ελεύθερης δημοσιογραφίας και θα στοιχειώνει τα όνειρα εκείνων που δεν τον άφησαν να ζήσει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications