Οι γείτονες λένε ότι έσωσαν μια γυναίκα από μια φωτιά, αλλά κανείς δεν την είδε σαν να ηταν φάντασμα !

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Μεξικό. Το γεγονός συνέβη σε ένα άδειο και κλειδωμένο σπίτι. Εκεί γείτονες έβγαλαν από τη φωτιά μια γυναίκα, η οποία εξαφανίστηκε αμέσως και αργότερα αποδείχθηκε ότι το διαμέρισμα ήταν άδειο και κανείς δεν έμενε σε αυτό για πολύ καιρό.

Συνέβη στην πόλη Αλταμίρα. Περίπου στις 4 τα ξημερώματα κάτοικοι της οδού Γκολονδρίνας παρατήρησαν φωτιά στο παράθυρο διαμερίσματος στον δέυτερο (και τελευταίο) όροφο σπιτιού.

Όταν γείτονες βγήκαν στο δρόμο, άκουσαν γυναικείες κραυγές από το φλεγόμενο διαμέρισμα, κάποιοι από αυτούς έτρεξαν να καλέσουν τους πυροσβέστες, άλλοι να βρουν κουβάδες με νερό για να σβήσουν τη φωτιά και ένα ζευγάρι ανέβηκε στον όροφο για να σώσει τη γυναίκα.

Σύμφωνα με την Fabiola Buenrostro, ο σύζυγός της έσπασε την κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος που φλεγόταν και είδε μια νεαρή γυναίκα, την οποία έβγαλε έξω. Όταν όμως έβγαλε τη γυναίκα στο δρόμο, αυτή εξαφανίστηκε ξαφνικά και κανείς δεν την είδε που πήγε.

Όταν το ζευγάρι άρχισε να την ψάχνει, όλοι οι υπόλοιποι γείτονες άρχισαν να τους λένε ότι κανείς δεν έμενε σε αυτό το διαμέρισμα για πολύ καιρό και ότι δεν θα μπορούσε να υπήρχε η γυναίκα. Προφανώς, κανείς τους δεν είδε αυτή τη γυναίκα, ακόμη και όταν την έβγαλαν από το σπίτι.

Όταν οι πυροσβέστες έσβησαν φωτιά στο διαμέρισμα από το δρόμο,οι περίεργοι γείτονες μπήκαν στο καμένο διαμέρισμα και διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμα ήταν εντελώς άδειο και δεν υπήρχε τίποτα εκεί εκτός από ένα κερί, ένα πέτρινο παγκάκι και ένας μικρός καθρέφτης. Δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι κάποιος ζούσε μέσα σε αυτό, πολύ περισσότερο μια νεαρή γυναίκα.

Μετά από αυτό, οι φήμες άρχισαν να διαδίδονται μεταξύ των γειτόνων σαν κύμα ότι στην πραγματικότητα το ζευγάρι Buenrostro είχε βγάλει ένα φάντασμα από τη φωτιά. Ο κόσμος ήταν πολύ φοβισμένος για αυτό που είχε συμβεί. Η είδηση ​​αυτού του περιστατικού εμφανίστηκε στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης στις 11 Δεκεμβρίου και από τότε δεν έχει δοθεί καμία λογική εξήγηση αυτής της περίεργης κατάστασης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications