Μαζί με την προπαγάνδα  στα νήπια τους ξεφεύγουν και  αλήθειες η τακτική των Μπολσεβίκων υπέρ  COVID στο νηπιαγωγείο

Επιχείρηση τρομοκράτησης των παιδιών του νηπιαγωγείου με τον COVID-19 με βιβλίο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας

«Όχι! Δεν θα μας μπείτε στη μύτη» είναι το παιδικό βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά για τον κορωνοϊό για το οποίο έχει δοθεί το ελεύθερο να μοιραστεί στα νηπιαγωγεία όλης της χώρας!

Και είναι ένα βιβλίο που απλά θα κάνει τα παιδιά να σταματήσουν να χαίρονται και να παίζουν αφού η κατατρομοκράτηση είναι το κύριο θέμα του βιβλίου οι δε εικόνες φτάνουν και σε σημείο ψυχολογικής κατάπτωσης.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας αναφέρεται η έγκριση της διανομής του παραμυθιού σε μαθητές των νηπιαγωγείων και όλων των τάξεων των δημοτικών σχολείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2020-2021. Η διανομή του βιβλίου σε όλες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιείται από το ΙΤΥΕ-ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ.

Το βιβλίο συγγράφηκε το 2020, ενώ η ίδια η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, είχε συγχαρεί προσωπικά τον Ευγένιο Τριβιζά:

“Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο συντελεστές για την τόσο σημαντική εθελοντική τους προσφορά“, είχε δηλώσει.

Το επίμαχο βιβλίο παρουσιάζει μία…φανταστική ιστορία όπου εξωγήινοι μυρμηγκοφάγοι καταστρώνουν ένα ύπουλο σχέδιο για να κατακτήσουν τη Γη και να εξολοθρεύσουν τους κατοίκους της.

Μάλιστα οι πρώτοι και καλύτεροι στόχοι τους είναι τα παιδιά! Ως….στρατηγός τους αναφέρεται ο «Κόβιντ-19 ο Μικροπρεπής», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο γνωστός λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο κ. Τσιόδρας, απευθυνόμενος στα παιδιά, μιλάει για το εμβόλιο που είναι το κύριο όπλο με το οποίο θα κατατροπωθεί ο εισβολέας:

Χρήστες διαμαρτύρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο με τον οποίο θέλει να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα το βιβλίο.

Η προπαγάνδα ειναι διπλή καθώς αυτό: φανταστική ιστορία όπου εξωγήινοι μυρμηγκοφάγοι καταστρώνουν ένα ύπουλο σχέδιο για να κατακτήσουν τη Γη και να εξολοθρεύσουν τους κατοίκους της...ΔΕΝ ειναι φανταστική ιστορία άλλα πραγματικότητα (!) έκτος το "μυρμηγκοφάγοι" ιδού πως κάνουν πλύση εγκεφάλου οχι μονο υπέρ της πανούκλας τους αλλα και κατι αληθινό το φυτεύουν στα μυαλά ως κάτι φανταστικό για να βγαίνει ο καθε ηλίθιος υλιστικής μειωμένης νοημοσύνης μέτα και να χλευάζει οτι δεν φτάνει η ελάχιστη αντίληψη του...Υπενθυμίζεται οτι ένας μέσος άνθρωπος του 1900 ηταν 50 φόρες πιο έξυπνος και χωρίς πτυχία απο τους μέσους σημερινούς με 15 πτυχία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications