Δεν ήξερε τι ισχύει για τις νέες μάσκες ο Βορίδης κι έγινε ρεζίλι

Το ζήτημα του κόστους της μάσκας υψηλής προστασίας ΚΝ95 που καλούνται να φορούν οι πολίτες έθεσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1 στο υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, με τον τελευταίο να φαίνεται να μην γνωρίζει πως πρόκειται για ένα μέσο προστασίας… μίας χρήσης και να γίνεται ρεζίλι!

«Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΪ και δεν έρχεται εδώ να λέει ότι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν αυτές οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι… Η απάντηση για ένα προϊόν το οποίο έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και οι υπουργοί. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», είπε ο παρουσιαστής, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εσωτερικών.

«Καλά, αυτή δεν είναι ημερήσιας χρήσης...» ήταν η αντίδραση του Μάκη Βορίδη, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι ημερήσιας χρήσης και τον υπουργό να φαίνεται να εκπλήσσεται.

«Δεν πιστεύω να την πλένετε και να την αφήνετε έξω;» παρατήρησαν με χιούμορ από το πάνελ, με τον υπουργό να γελά αμήχανα με το σχόλιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications