Σε ΤΡΕΙΣ μήνες αντί για έξι η τρίτη δόση, «τσίρκο» με τα ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ

Μείωση στους τρεις μήνες από τους έξι για το μεσοδιάστημα για την επαναληπτική δόση, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου ψευδό-Υγείας και διασποράς ασύστολων ψευδών, και εισαγγελέας περιμένει εντολες από τους συμμορίτες ποιους να κυνηγήσει .

ΑΡΑ, λένε τώρα πως τα αντισώματα του εμβολίου εξαντλούνται μετά από τρεις μήνες!

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους το απόγευμα της Παρασκευής, προχώρησε σε ενημέρωση αναφορικά με τον χρόνο χορήγησης της επαναληπτικής δόσης του εμβολίου έναντι της COVID-19.

Το ενδιάμεσο διάστημα ανάμεσα στην δεύτερη δόση (ή την πρώτη αναλόγως το εμβόλιο) και την επαναληπτική, μειώνεται από τους έξι μήνες στους τρεις.

Όσων αφορά στους νοσήσαντες από κορονοϊό, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε πως τρεις μήνες μετά την διάγνωση τους θα ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό τους.

Οι τηλέ-ειδικοί ισχυρίζονται τώρα ότι είναι ασφαλές αφενός η αναμνηστική δόση να χορηγείται πριν τους έξι μήνες και αφετέρου ότι υπάρχουν οφέλη από τον εμβολιασμό νωρίτερα, καθώς τα αντισώματα φθίνουν.

Στην αρχή είπαν ότι με ένα μπόλιασμα καθάρισαν , μετά με δυο και πάει λέγοντας , επίσης έβγαζαν fake news (αυτοί που ψεύδονται στα πάντα ) αυτά που λένε οι ιδιοι τώρα , όπως έβγαζαν και fake news ότι ηταν από εργαστήριο κτλ κτλ κτλ .....

Ξεχειλίζουν εμπιστοσύνη πάντως, το πως οι μάζες εμπιστεύονται ενα μάτσο ηλίθιους και μοχθηρά αγρίμια που άλλα λένε την μια αλλά την άλλη και αναιρούν αυτα που έλεγαν οι ίδιοι (πάσχουν και απο σχιζοφρένεια ) και περιμένουν εντολες απο τους συμμορίτες τι θα λενε και τι θα κανουν ειναι άλλο θέμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications