Ζουγανέλης για τις παίκτριες του Bachelor:Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί

Για τα πρότυπα της τηλεόρασης και για τις βλαμμένες που ξεφτιλίζονται μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή του Open «Απλές Κουβέντες» γεγονός ειναι ότι έχει γίνει απότομη πτώση της νοημοσύνης ειδικά σε γυναίκες που δεν ειναι φυσιολογική και προφανώς σκόπιμη , και εδώ πάμε σε άλλα πέραν αυτού του πλανήτη και του κόσμου , καθώς κάποιους τους βολεύει να ειναι χαζές οχι μονο για να αναπαράγουν την φυλή τους αλλα και να πηγαίνουν με πάσης φύσεως αγρίμια ώστε να γίνονται αιμομιξίες διαφορετικών φύλων,μονο που λέμε αυτά θα δώσουν σήμα στο facebook να μην το δει κανένας το post αυτό .. .

Σχολίασε ότι οι τηλεθεατές πολλές φορές λανθασμένα υιοθετούν τις συμπεριφορές που προβάλλονται στην τηλεόραση: «Ο κόσμος πιστεύει ότι πρότυπα είναι ότι εμφανίζεται στην τηλεόραση. Υπάρχουν πρότυπα αλλά δεν τα ψάχνουμε. Νομίζουμε ότι υπάρχει στη ζωή, ότι υπάρχει στην τηλεόραση ή στα social media» ανέφερε και έφερε ως παράδειγμα τις παίκτριες που έλαβαν μέρος στο ριάλιτι του «Bachelor» διεκδικώντας όλες μαζί τον περιβόητο εργένη ο οποίος τις περνάει από διάφορες δοκιμασίες.

Μάλιστα όπως τόνισε απορεί με τις οικογένειες των κοριτσιών και ο ίδιος θα ντρεπόταν εάν ήταν πατέρας κάποιας διαγωνιζόμενης. Αναρωτήθηκε μάλιστα γιατί οι φεμινίστριες δεν έχουν επαναστατήσει ακόμα:

«Πώς είναι δυνατόν οι κοπέλες που έχουν καλές προθέσεις να βλέπουν το The Bachelor; Να βλέπουν αυτήν την χυδαιότητα κι αυτό το εμπόριο σάρκας. Αν ήμουν πατέρας αυτών των κοριτσιών, θα είχε ανοίξει η γη να με καταπιεί. Απορώ για τους γονείς τους, πάει σόι το βασίλειο. Πας και φιλιέσαι με έναν άνθρωπο που ενδεχομένως τον διεκδικείς και τον διεκδικεί και μία άλλη και μετά πάλι φιλί; Πού είναι οι φεμινίστριες; Να επαναστατήσουν και να πουν ότι προσβάλλεται η γυναικεία φύση με αυτό το πράγμα;» σημείωσε ο καλλιτέχνης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications