Βίντεο ντοκουμέντο με τον Πυροσβέστη που τραυματίστηκε από κροτίδα των ΜΑΤ (video)

Το φως της δημοσιότητας «βλέπει» βίντεο από τη στιγμή που τραυματίστηκε ένας από τους πυροσβέστες, οι οποίοι διαδήλωναν έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως έγινε γνωστό από καταγγελία των συναδέρφων του, ένας πυροσβέστης ο οποίος συμμετείχε στην συγκέντρωση και την διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε με αιτήματα τη μονιμοποίηση των εποχικών πυροσβεστών και την στήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τραυματίστηκε, όταν μια κροτίδα που πέταξαν τα ΜΑΤ έσκασε στο χέρι του.

Στο βίντεο, φαίνεται ο τραυματισμένος πυροσβέστης να δείχνει το ματωμένο χέρι τους στους αστυνομικούς και να ζητάει βοήθεια, τη στιγμή που οι συνάδερφοί του φωνάζουν εξαγριωμένοι. Οι αστυνομικοί από το αντίθετο ρεύμα του δρόμου, δείχνουν να αδιαφορούν και απομακρύνονται.

Με νέα ανάρτησή τους, οι εποχικοί πυροσβέστες αναφέρουν ότι ο συνάδερφός τους μεταφέρθηκε στο χειρουργείο, ενώ συμπληρώνουν ότι αρκετοί συνάδελφοι τους έχουν προβλήματα ακοής, λόγω της εκτεταμένης ρίψης χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications