Παραλήρημα Γεωργιάδη: Αχάριστοι στην εστίαση, οι ανεμβολίαστοι φταίνε για όλα (video)

Κάλεσε τους ανθρώπους της εστίασης να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων! - Θα ήθελε rapid test και για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ αλλά «υπάρχουν εμπόδια»

Σε μια ακόμη εμφάνιση-επίδειξη αλαζονείας και παντελούς αποποίησης ευθυνών για ότι συμβαίνει, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στους καταστηματάρχες της εστίασης που… τολμούν να ζητούν ενίσχυση επειδή βλέπουν ξανά να στοχοποιείται ο κλάδος τους με τα αλλοπρόσαλλα κυβερνητικά μέτρα.

Ένας κλάδος ο οποίος τράβηξε όλο το «λούκι» σε όλα τα lockdown που επιβλήθηκαν (γιατί τα καταστήματα εστίασης, παρά το ντελίβερι, ουσιαστικά παρέμεναν κλειστά ακόμα και όταν το εμπόριο ήταν ανοιχτό) και δεν λείπει από κανένα περιοριστικό μέτρο που αποφασίζεται. Και τα ακούει κι από πάνω επειδή ζητά βοήθεια κι επειδή διαμαρτύρεται που πρέπει να κάνει το χωροφύλακα που ελέγχει πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων…

Σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, ο κ.Γεωργιάδης εξαπολύει επίθεση και χαρακτηρίζει την αγωνία τους και την έκκληση για στήριξη «αχαριστία» και τους καλεί να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων!

Δεν του έχουν πει ότι και οι μπολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν τον δήθεν θανατηφόρο ίο?

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Λοιπον,αυτη η πλακα με τους πουλμενους εισαγγελεις πρεπει να σταματησει.Ο λιγδας αυτος λεει ψεμματα,οτι φταινε οι ανεμβολιαστοι,θετοντας σε κινδυνο την δημοσια υγεια,και συκοφαντει μεγαλη μεριδα του πληθυσμου.'Η θα επιληφθειτε,'η αν επιληφθουμε εμεις,μετα μη ζητατε τα ρεστα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications