Ο ορθοπεδικός/χειρουργός Άρης Μουσιώνης αναφέρθηκε στην πρόσφατη ομολογία του προέδρου του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη αλλά και τα όσα ισχυρίστηκε στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και τόνισε ότι η κυβέρνηση με αυτό τον τρόπο ομολόγησε ότι «μαγειρεύει» τα ποσοστά θανάτων Covid-19.

«Για τη θνητότητα, παραπέμπω σε ένα άλλο αλαλούμ της κυβέρνησης, μεταξύ του προέδρου του ΕΟΔΥ, Θεοκλή Ζαούτη και του υπουργού Υγείας, είναι τραγικό. "Μαγειρεύαμε τα ποσοστά των θανάτων από Covid-19" αυτό είπε ο Θ.Ζαούτης και βγαίνει ο κύριος Πλεύρης και τον αδειάζει. Τι λέει; Ότι εμείς θα συνεχίσουμε να μετράμε με τον ίδιο τρόπο. Εδώ σε αυτή τη χώρα δεν έχει περίσσευμα εξουσίας. Ο Ζαούτης ή θα πρέπει να επαναφέρει στην τάξη τον υπουργό, που δεν γίνεται, ή θα πρέπει να παραιτηθεί», είπε χαρακτηριστικά για τις δηλώσεις του Θ.Ζαούτη.

Ο Α.Μουσιώνης αναφέρθηκε και στα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση και τόνισε ότι αυτά είναι λανθασμένα και ότι ακόμα και ο ΠΟΥ διαφωνεί πλήρως με την φιλοσοφία τους:

«Δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση αυτό που εφαρμόζουν οι υπόλοιπες δυτικές χώρες. Αντιθέτως δέχθηκε ηχηρότατο ράπισμα ο Κ.Μητσοτάκης από τον Γκεμπρεγέσους, ο οποίος είπε ότι και οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν, το είπε μια μέρα πριν το διάγγελμα του Κ.Μητσοτάκη, το οποίο ήταν ένα συνονθύλευμα ψευδών ειδήσεων. Ο Κ.Μητσοτάκης είπε ότι όπου έρχεται το εμβόλιο φεύγει ο ιός, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα. Ο Γκεμπρεγέσους είπε επίσης ότι οι χώρες με υψηλό εμβολιασμό έχουν αύξηση κρουσμάτων. Η σημερινή κυβέρνηση εγκληματεί σε βάρος της υγείας του ελληνικού λαού», είπε ο Α.Μουσιώνης στο «Alert TV».

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications