Την ώρα που εκατομμύρια ζουν στην γυάλα τους - Μια γυναίκα είπε ότι οι εξωγήινοι της πήραν τα ωάρια

Η Shira Lumira Ridjois είπε ότι το περιστατικό είχε τεράστιο αντίκτυπο πάνω της και ότι ακόμα θυμάται πώς επέπλεε στον αέρα στο δωμάτιό της όταν την επισκέφτηκαν οι εξωγήινοι.

Η γυναίκα μοιράστηκε αυτή την αποκάλυψη στα κοινωνικά δίκτυα. Εξωγήινοι πήγαν στο σπίτι της το 2018 και πήραν ωάρια της για να τα χρησιμοποιήσουν για την αναπαραγωγή υβριδίων παιδιών, είπε.

«Οι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν αν πείτε ότι σας απήγαγαν εξωγήινα όντα, αλλά στην περίπτωσή μου, έχω στοιχεία για αυτό με τη μορφή ουλών ορατές και στον υπέρηχο».

Λέει ότι δεν έδωσε στους εξωγήινους άδεια να αφαιρέσουν ωάρια της. Η Shira κατέγραψε την αποκάλυψή της σε βίντεο και πολλοί άρχισαν να της κάνουν διάφορες ερωτήσεις, συμπεριλαμβανομένου του τι θυμόταν κατά τη διάρκεια της απαγωγής. Μετά από αυτό, η Shira δημοσίευσε μια ολόκληρη σειρά από σύντομα βίντεο στα οποία είπε τις λεπτομέρειες της εμπειρίας της, δηλώνοντας ότι ήταν μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή της.

Εξήγησε ότι δεν την πήγαν στο σκάφος των εξωγήινων, αλλά όλα έγιναν στο σπίτι της.

"Ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ του διαμερίσματός μου, και είχα ξαπλώσει και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ. Κοίταξα την πόρτα και άνοιξε, και υπήρχε μια φιγούρα που έμοιαζε με άντρα.Ήταν γκρι στο χρώμα, αλλά με μαύρο περίγραμμα. Όταν με άρπαξαν, το σώμα μου πέταξε κυριολεκτικά αιωρήθηκα στον αέρα και τα πόδια μου ήταν ανοιχτά".

Η Shira δεν ήξερε ότι της πήραν ωάρια, αλλά αργότερα μίλησε με ένα μέντιουμ και εκείνος της είπε κυριολεκτικά το εξής: «Έχεις τρία υβριδικά παιδιά, σου πήραν τρία ωάρια».

«Δεν είχα ιδέα για αυτό μέχρι που συνάντησα αυτόν τον άντρα, αλλά η διαίσθησή μου μου είπε ότι είχε δίκιο. Μετά από αυτό σταμάτησα το τσιγάρο, τον καφέ, το αλκοόλ. Άρχισα να βγαίνω στη φύση πολύ περισσότερο, θεραπεύοντας τον εαυτό μου και το σώμα μου.Κατέληξα να αλλάξω εντελώς λόγω του πόσο ριζοσπαστική ήταν η επίδραση πάνω μου αυτή η εμπειρία».

Οι χρήστες χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα. Κάποιοι πίστευαν άνευ όρων τη Shire, ενώ άλλοι διαβεβαίωσαν ότι η «εμπειρία» της ήταν απλώς το αποτέλεσμα της υπνικής παράλυσης. Κατά τη διάρκεια της υπνικής παράλυσης, οι άνθρωποι βλέπουν παραισθήσεις. Υπήρχε επίσης ένας τρίτος που έγραψε ότι ανεξάρτητα από το πόσο περίεργα μπορεί να ακούγονται τα λόγια της Shira και άλλων ανθρώπων απο απαγωγές από εξωγήινους, γνωρίζουμε πολύ λίγα για το Σύμπαν και τους κατοίκους του.

Και οι γιοι του θεού είδαν τις κόρες των ανθρώπων και ήσαν όμορφες και ζευγάρωσαν με αυτές ,γιατί δεν πάνε στην Αφρική και σε μαύρες οι εξωγήινοι?, (οι γιοι του θεού ζευγάρωσαν με κόρες του θεού? και όμως αυτές οι ασυναρτησίες δεν κανουν εντύπωση σε κανέναν θρησκόληπτο επειδή τα βλέπει όλα δογματικά και δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχουν καλύψει την αλήθεια κάτω απο το πέπλο των θρησκειών ) ,ακριβώς παρόμοιο περιστατικό έχει περιγράψει εμπιστευτικά φίλη της σελίδας μας με μια διάφορα: δεν πήραν ωάρια αλλα τα γονιμοποίησαν (!) δεν επεκταθούμε περισσότερο καθώς το θέμα δεν ειναι για όλους, οχι μονο δεν μπορούν να καταλάβουν οι πολλοί αλλα και καταρρίπτει και οτι ξέρουν για το κόσμο γύρο τους άσχετα που όλα τα στοιχειά ειναι παντού γύρο τους και έχουν επιπτώσεις στην ίδια την μοίρα τους αυτά που αυτοί θεωρούν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, ειναι θέμα αντίληψης , καλα ειναι στην γυάλα τους σαν και στο μικρόκοσμο τους νομίζοντας μαλιστα ότι ειναι και μορφωμένοι με πτυχία ενώ δεν ξερουν τίποτα ακριβώς επειδή έχουν ηλίθια και κατώτερη αντίληψη, και ειναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό και ηθικό επίπεδο, και δεν εχουν καταλάβει οτι πολλά πράγματα που ακούν και τους μαθαίνουν ακόμα και στα σχολεία έχουν σχέση με άκρως μοχθηρή φυλή εξωγήινων.

Πάντως η συγκεκριμένη φίλη της σελιδας άπλα επιβεβαίωσε άθελα της αυτο που ήδη γνώριζες άπλα έλειπε ένα χειροπιαστό στοιχείο και το έδωσε αυτή και οχι ενα αλλα δυο, και που ούτε η ίδια μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται,για αυτό οι συμμορίτες έχουν μανία αυτή την σελιδα όπως καμια αλλη, και κάνουν τα πάντα να μην έχει κόσμο, τι σχέση έχουν οι συμμορίτες με τους εξωγήινους? και όμως απο αυτούς άρχισες και κατέληξες στους εξωγήινους μη ανθρωπινής μορφής ! (γιατί υπάρχουν και άλλοι εξωγήινοι με ανθρωπινή μορφή και ειναι συγκεκριμένου γένους συγγενικό γένος τους υπάρχει και στην Γη αλλα οχι για πολύ ακομα αυτο θελουν να ξεπαστρέψουν οι φυλές των μοχθηρών εξωγήινων ) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications