Καπραβέλος: Όσοι έχουν εμβολιαστεί με το Johnson είναι πλέον ακάλυπτοι

Ο διευθυντής τη Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος, έκρουσε ηχηρό καμπανάκι για την τρίτη δόση εμβολίου και ειδικά για εκείνους που έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson.

Όπως ανέφερε «όσοι είχαν εμβολιαστεί από τον Μάρτιο-Απρίλιο με το J&J είναι πλέον ακάλυπτοι απέναντι στον ιό. Είμαι ξεκάθαρος. Πρέπει να γίνει η επαναληπτική δόση αμέσως, το ανακοίνωσε και η ίδια η εταιρεία».

Αναφερόμενος στα περιστατικά με αρνητές ασθενείς ο Νίκος Καπραβέλος ανέφερε ότι «θεωρούν ότι κάνουμε κακή ιατρική και ότι δεν κάνουμε το σωστό» αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι του στο νοσοκομείο Παπανικολάου ήρθαν σε σύγκρουση με ασθενή ο οποίος αρνούνταν τον ιό και την διασωλήνωσή του.

Ο κ. Καπραβέλος χαρακτήρισε την κατάσταση με τους αρνητές τραγική: «Εδώ υπάρχει μια θεραπεία που έχει εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο το να του δώσεις οξυγόνο του σώζεις την ζωή. Άλλον τον ψάχνουμε στα παγκάκια και φεύγει γιατί του λένε ότι το οξυγόνο του κάνει κακό, άλλοι δεν θέλουν να διασωληνωθούν» και υπογράμμισε ότι το χαρακτηριστικό του 4ου κύματος είναι η αμφισβήτηση των ενεργειών των γιατρών.

Σημείωσε δε ότι πίσω από αυτά τα περιστατικά, υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί που δεν τους ξέρουμε, με τους οποίους συνομιλούν οι ασθενείς κατά την νοσηλεία τους και τους προτρέπουν να αρνηθούν τη διασωλήνωση. "Βλέπουμε που μιλάνε στο κινητό, υπάρχουν πρόσωπα από πίσω και δεν τα ξέρουμε"...

Με αφορμή το περιστατικό με την 51χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο Παπανικολάου καθώς αρνήθηκε την διαασωλήνωση είπε οτι «φτάσαμε στο σημείο να τσακωθούμε για να μπει στη ΜΕΘ και χάσαμε πολύτιμο χρόνο που της κόστισε τη ζωή. Οι συνάδελφοι είχαν τρελαθεί».

Το πως μια εταιρία με σαμπουάν έγινε "ειδική" στα εμβόλια δεν μας είπε, αυτό ειναι επιστήμη ?(οχι ότι οι άλλες ειναι καλύτερες ), επίσης πως γίνεται όλες να έχουν σχέση με την γνωστή φυλή ? "αρνούνται τον ιό και την διασωλήνωση", τους κάνει και εντύπωση κιόλας πως ξαφνικά ξύπνησαν κάποιοι ενώ όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση και έχουν κάνει δεδομένα σωρεία ψεμάτων σε αλλα θέματα, "συνομιλούν οι ασθενείς κατά την νοσηλεία τους και τους προτρέπουν να αρνηθούν τη διασωλήνωση" εδώ ο τυπος λέει άπλα πως ειναι εντελώς γίδια (έτοιμα για σφαγή) και δεν έχουν καμιά βούληση οι ίδιοι, και οι συγγενείς τους ειναι "ηθικοί αυτουργοί" ! οι συνωμότες που λένε την δικιά τους συνωμοσία "θεωρίας συνωμοσίας" βλέπουν συνωμοσίες παντού !...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications