Σχιζοφρενείς  εν δράση κάποιος Καπραβέλος :Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα σε ΟΛΗ την ανθρώπινη δραστηριότητα

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του MEGA, τόνισε πως δεν έχει φανεί ακόμα το αποτύπωμα των εορτασμών στην πόλη της Θεσσαλονίκης, του Αγ. Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου και υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως: «το χρώμα της πόλης δεν είναι κόκκινο, αλλά μαύρο».

«Υπάρχουν ασθενείς που είναι διασωληνωμένοι σε απλές κλίνες, δεν υπάρχει κρεβάτι εντατικής» σημείωσε ο κ. Καπραβέλος, υπογραμμίζοντας ότι στο «Παπανικολάου» νοσηλεύονται ασθενείς στα χειρουργεία. «Κάνουμε απεγνωσμένες προσπάθειες να τους κρατήσουμε στη ζωή» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Κάνω έκκληση, πρέπει να ελέγξουμε την πανδημία, όπως ξέρουμε εμείς στην εντατική. Με αποφασιστικά μέτρα, με δραστικά μέτρα» τόνισε ο Νίκος Καπραβέλος, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε όλη την ανθρώπινη δραστηριότητα».

Η όλη κατάσταση θυμίσει ένα παλιό βίντεο που το έχουν εξαφανίσει εδώ και πολλά χρονια απο youtube, βασικά από τότε που το αγόρασαν ακριβώς για να κάνουν λογοκρισία, ότι δεν κλείνει το εξαγοράζουν οι συμμορίτες ότι έκαναν με το Πρώτο θέμα που έγινε Πρώτο ψέμα και ξαποστείλανε αδιαβαστο τον ιδρυτή της (αφού δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν και την συνείδηση (πνεύμα) του με λεφτά και έλεγε κατα τους και υπέρ Χ.Α λίγο πριν πάθει καρκίνο ), σε αυτό το βίντεο λοιπόν μιλούσε ο "κακός" και έλεγε πως κήρυξαν πόλεμο οι συμμορίτες και η παγκόσμια μασονία τους στην Γερμανία βάζοντας πρώτα όλα τα μοχθηρά και δαιμονικά πιόνια τους και μετά εμφανίστηκαν οι ίδιοι εκ του ασφαλούς. Έτσι και τωρα ακριβώς το ίδιο κάνουν , αυτό το σατανικό (σατανικό αφου ετσι ξερουν οι μάζες το κακό μεσώ θρησκειών) υποκείμενο μιλάει εκ μέρους αυτού που ξέρετε ως "νέα τάξη " που μονο νέα δεν ειναι, αλλα η ίδια εδώ και 2000 χρόνια άπλα ξανα εμφανίστηκε κάπου το 1850 την ίδια εποχη που άρχισε να ξανα εμφανίζεται στην Γη το θεϊκό γένος, εκτός και έχεις πιστέψει τις χριστιανικές χαζομάρες κάποιου "ερευνητή" που γραφει και βιβλία και τα πουλάει και μεσώ της σελιδας τους περί παλιάς και νέας τάξης και πράσινα άλογα..

Και οπως στην Αρχαιότητα που ισοπέδωσαν τα πάντα σκότωσαν εκατομμύρια στο δε ελλαδικό χώρο ειναι γνωστο οτι ειχαν απομείνει ελάχιστοι ούτε το 1/3 του σημερινού πληθυσμού , και έφεραν τον μεσαίωνα του σκοταδισμού για πάνω απο 1500 χρόνια έτσι και τώρα , μονο που τωρα δεν ειναι όπως πριν 1000 χρονια που είχαν απομείνει διάσπαρτες εστίες ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη , οι αποστάσεις ηταν τεράστιες και δεν γνώριζαν για παράδειγμα αν υπάρχει κάπου ένα χωρίο με ανθρώπους,μετα την γενοκτονία του έξυπνου γένους μεσώ κομμμουνισμου ερχεται και και η σειρά του θνητού γένους , το ολο θέμα ξεπερνάει τα όρια αυτού του Πλανήτη αλλα και την αντίληψη που εχουν οι μάζες για τον κόσμο..

Και τοσο καιρό είχες απορία πως και δεν τους έχουν ξεπαστρέψει όλους ακόμα για να μείνουν μονο οι δίκες τους φυλές επι της Γης, και συνεχίζει να υπάρχει ο κόσμος σαν μην τρέξει τίποτα, και να ζει σε ενα εικονικό ψεύτικο κόσμο ήδη, έχοντας άγνοια για τα πάντα και κάποιοι έξυπνοι μιλάνε για εικονικό κόσμο του μασόνο-facebook όταν και οι ιδιοι ειναι ήδη σε εικονικό ψεύτικο κόσμο, αφου στην Ελλαδα όλοι οι "ερευνητές" ανεξαίρετος αναπαραγουν τα ψέματα των συμμοριτών για "κακούς φασίστες" ως δεδομένα ούτε καν έχουν καταλάβει τι γίνεται επειδή τα βλέπουν ολα δογματικά , αρκεί που είδαν την ταινία Matrix και αρχισαν να μιλάνε για υποτιθέμενο Matrix ενώ οι ιδιοι ειναι σε ένα νοητικό Matrix !πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός οτι όλοι τους ειναι χριστιανοί, δημοκράτες, λενε τα ίδια με τους συμμορίτες για ναζι φασίστες και έχουν την εντύπωση πως απόγονοι αρχαιων ειναι όλοι στην Ελλάδα και μονο στην Ελλάδα ανεξάρτητου τι γένος ειναι κάποιος ? και αυτα δεν ειναι τίποτα, οχι μονο δεν έχουν καμια αντίληψη περί γένους αλλα και οτι το γένος εχει σχέση και με εξωγήινους ανθρωπινής μορφής (οι αρχαίοι θεοί) και μη ανθρωπινής μορφής!

Το οτι κάποιοι σαν αυτο το μίασμα μιλάει για την "ανθρώπινη δραστηριότητα" σαν να μην ειναι ο ίδιος "άνθρωπος" (άνθρωπος τρόπος του λέγειν ) δεν κανει εντύπωση σε κανέναν ? ας αρχίσουν απο αυτα που ειναι μπροστά τους κάποιοι έξυπνοι που το παίζουν και σούπερ ερευνητές και μετα να μιλάνε για "κακούς εξωγήινους" βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι με τα ερπετά και τους γκρίζους και τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής ............ ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications