ΕΞΑΛΛΟΣ πολίτης κατά δημοσιογράφων: ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ την καταπάτηση των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ! vid

Πατέρας, ο οποίος αρνείται να στείλει τα παιδιά του σχολείο λόγω των υποχρεωτικών μέτρων περιορισμού μίλησε οργισμένα κατά των δημοσιογράφων, αποτυπώνοντας τον θυμό των πολιτών, ο οποίος κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει!!!

Ο πολίτης δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Ο δάσκαλος απείλησε το παιδί μου πως αν δεν φοράει καλά την μάσκα, θα βάλουν τον μπαμπά του φυλακή.

Τα λέτε μονόπλευρα όλοι οι δημοσιογράφοι. Σας είχα σε εκτίμηση κα Στεφανίδου και εσάς και τον σύζυγό σας.

Ωστόσο, έχετε χάσει κάθε σεβασμό και αξιοπιστία στον κόσμο.

Καταπατώνται αυτή την στιγμή τα ανθρώπινα δικαιώματα και εσείς οι δημοσιογράφοι το καλύπτετε. Εσείς κάνετε τον διαχωρισμό των ανθρώπων».

Άλλος ένας που πέταξε την κοτσάνα του : "και άλλοι εκτελούσαν εντολες και βρέθηκαν στην φυλακή" καποιος να του πει ότι βρέθηκαν στην φυλακή απο τους ίδιους που επιβάλουν τα εμβόλια με νομους που εβγαζαν επι τόπου (!) και οι ίδιοι δεν δικάστηκαν πότε για θηριωδίες που διέπραξαν αντί αυτού εμφανίζονται ως θύματα .

Ελληνική δικαιοσύνη ? από πότε ειναι ελληνική? είδατε εσεις να μαζεύει εγκληματικές οργανώσεις τυπου antifa που δρουν και στο ίντερνετ απο το 2015? η που βγάζουν νομούς στα μετρά τους και ακολουθούν όλοι ως πρόβατα αλλα οι ιδιοι νομοί τους δεν ισχύουν για τους ίδιους? και βγαίνει το καθε γίδι και λέει ηλιθιότητες όπως κάποιος Μουσιώνης: «Ζούμε σε μια ναζιστική εποχή - Είμαστε πειραματόζωα» και έχεις κατι "πατριωτικές σελίδες" που βαζουν την ηλιθιότητα του καθενός σαν κατι φυσιολογικό ενώ τα παντα γύρο τους ειναι κομμουνιστικά, τα δε σχολεια οχι άπλα ειναι κομμουνιστικα αλλα εντελώς μασονικά, όταν εκαναν πολεμο οι συμμορίτες σε δεκάδες ανεξάρτητες πήγες οι μάζες έμειναν απαθείς μη γνωρίζοντας πως με την ίδια ευκολία που δίνουν εντολές πχ σε facebook και youtube να κατεβάζει βιντεο με αληθειες πως με την ίδια ευκολία δίνουν εντολες στα πιόνια τους που ειναι είτε βουλευτές είτε δηθεν ειδικοι είτε εισαγγελείς κτλ κτλ και πως αύριο θα ειναι σειρά τους και οχι άπλα μια ανεξάρτητη σελίδα και ενα βιντεο στο youtube.

Λίστα με μασονικές λέξεις και φράσεις ταμπέλες :
Αρνητές = μασονικό / κομμουνιστικό
Φασίστες = μασονικό / κομμουνιστικό
ναζι = μασονικό / κομμουνιστικό
ψεκασμένοι = μασονικό / κομμουνιστικό
θεωρίες συνωμοσίας = μασονικό / κομμουνιστικό

Έχουμε βαρεθεί να ακούμε ηλίθιους να λένε πράγματα πέραν καθε έννοιας λογικής ακομα και από κατι "πατριώτες" τυπου Τραγκας κτλ, από το 2014 που έλεγαν πως η ναζιστική Γερμανία επιβαλει μετρά στην Ελλαδα (!) γιαυτό πανε ορδές λαθρο επειδή ειναι ναζιστική? και η Γερμανία ειναι υπό κατοχή της Βρετανίας από το 1945 σαν μην εχει τελειώσει ο πόλεμος ούτε καν δικό της σύνταγμα έχει , και αυτοί οι ιδιοι που λένε την μια ηλιθιότητα μετα την άλλη να έχουν την υποστήριξη της μάζας σαν να αποδέχονται την χαζομάρα ως κατι φυσιολογικό με τα σημερινά αποτελέσματα, και συνεχίζουν στο ίδιο ρεφρέν να παρουσιάζουν τα καθαρά κομμουνιστικα μετρά που εφάρμοσαν και στην σοβιετική ένωση υπό την μορφή διαβατηρίων ως ναζιστικά (λες και το 80% του πληθυσμού ειναι σημιτικές φυλές) και αμόρφωτοι ούτε ξερουν γιατι μιλάνε και πως αυτα που λενε ειναι υπέρ της μασονίας ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications