Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη: «Όχι κύριε Ευαγγελάτο! Δεν είναι έτσι»

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, στην οποία ήταν καλεσμένη η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη προκειμένου να μιλήσει για την έξαρση των κρουσμάτων και την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Η Παγώνη εκνευρίστηκε όταν ο παρουσιαστής άνοιξε το θέμα που αφορά την εγκύκλιο του υπ. Υγείας την οποία υπέγραψε η Μίνα Γκάγκα και στην οποία ζητά από τους γιατρούς των δημόσιων και ιδιωτικών νοσοκομείων να μειώσουν κατά 80% τα τακτικά χειρουργεία των ασθενών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος υποστήριξε ότι δεν τρέχει και τίποτα να μην γίνουν ορισμένα χειρουργεία που είχαν προγραμματίσει οι ασθενείς και ότι αφού περίμεναν έως τώρα, μπορούν να περιμένουν κι άλλο.

Ευθείς, η Ματίνα Παγώνη αντέδρασε εκνευρισμένη: «Όχι κύριε Ευαγγελάτο! Δεν είναι έτσι! Και το πιο απλό χειρουργείο, είναι χειρουργείο! Οι άνθρωποι μας κοιτάνε στα μάτια και λένε γιατί; Πότε θα χειρουργηθώ; Δεν είναι έτσι!».

Στη συνέχεια ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και να υπερασπιστεί την εγκύκλιο της κυβέρνησης, ωστόσο η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ η οποία αντέδρασε εξαρχής κάνοντας λόγο για απαράδεκτη απόφαση του υπ. Υγείας, τόνισε με έμφαση: «Δεν συζητάμε πια αναμονές χειρουργείων! Για μας θα προχωρήσουν τα χειρουργεία. Οι ασθενείς non covid δεν μπορούν να διαχωρίζονται και δεν μπορούν να περιμένουν. Θα προχωρήσουμε τα χειρουργεία κανονικά, το καταστήσαμε σαφές στους πάντες!» δήλωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications