Έτσι έγινε το περιστατικό με τον Θ.Βασιλακόπουλο: Είπε στην κόρη του εστιάτορα «θα μου κλ...»

Η παρέα του τραμπούκου Θ.Βασιλακόπουλου αφού έφαγε κανονικά διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν έλεγξαν τα πιστοποιητικά τους και το έπαιζε ιστορία , βγήκε μετα στα κανάλια και έλεγε ότι τον προπηλάκισε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μαζί με τον γιο του γιατί ζήτησαν να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά των πελατών ! αυτούς τους γραικύλους ακούει ο λαος σαν ειδικούς τα ολα ειναι fake" news, και τα real (fake) news τα μεταδίδουν μονο κατι τύποι σαν αυτόν. ο Θ.Βασιλακόπουλος σήκωσε χέρι στην κόρη του ιδιοκτήτη της ταβέρνας και την έβρισε, κάτι που ήδη είχε καταγγείλει ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος στα social media .

Πώς έγινε το περιστατικό

Σύμφωνα με την «Ζούγκλα» η παρέα του Θ.Βασιλακόπουλου επισκέφθηκε την ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων προσκεκλημένο της βρετανικής πολυεθνικής φαρμακευτικής Glaxo Smith Kline. Η φιλοξενία φυσικά συμπεριελάμβανε πέραν της διαμονής και την σίτιση των ιατρών σε εστιατόρια της περιοχής.

Στη γνωστή «ταβέρνα του Ζιώγα» στην Καλαμπάκα, περί εστιατορίου πρόκειται χωρητικότητας 150 ατόμων, κατέληξε κάποια στιγμή το εκδρομικό γκρουπ. Κάθισαν παρήγγειλαν και μετά παρέλευση 2 ωρών όταν σηκώθηκαν να φύγουν απευθύνθηκαν με ύφος επιθετικό στον καταστηματάρχη και τον γιο του με το ερώτημα για ποιόν λόγο δεν έγινε έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού στην παρέα τους. Ο ιδιοκτήτης αιφνιδιάστηκε αφού όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της φαρμακευτικής εταιρείας του είχε ζητήσει να μην γίνει ο συγκεκριμένος έλεγχος επειδή επρόκειτο περί ιατρών προφανώς εμβολιασμένων.

Αυτή η εξήγηση όμως δεν αρκούσε στην παρέα του κ. Βασιλακόπουλου η οποία συνέχισε να δημιουργεί ένταση με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να ζητήσει να αποχωρήσουν από το κατάστημά του για να μην ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες. Κατά την αποχώρησή τους σύμφωνα με την μαρτυρία όχι μόνον των ιδιοκτητών αλλά και θαμώνων της ταβέρνας συνέβη και δεύτερο επεισόδιο στην ρεσεψιόν της ταβέρνας στην οποία βρισκόταν η κόρη και η σύζυγος του καταστηματάρχη. Η κόρη λοιπόν απευθυνόμενη στον Βασιλακόπουλο του είπε ότι είναι απαράδεκτη για επιστήμονες ιατρούς τέτοια συμπεριφορά για να εισπράξει και εκείνη με τη σειρά της ποταμό ύβρεων από τον καθηγητή και μία ομάδα τριών ατόμων.

Οι υπόλοιποι μη θέλοντας να οξύνουν την κατάσταση και να συμμετέχουν είχαν βγει από την ταβέρνα. Στο σημείο αυτό ο Βασιλακόπουλος εξεμάνη και σήκωσε το χέρι του απειλώντας πλέον ευθέως την κόρη του ιδιοκτήτη η οποία διανοήθηκε να του πει: «κατεβάστε το χέρι σας γιατί εάν συνεχίσετε θα σας καταγγείλω».

«Θα μου κλάσεις τα αρχ...» ήταν η απάντηση του καθηγητή για να προσθέσει συνεχίζοντας: «Εγώ είμαι στο ΣΚΑΪ και το μαγαζί θα το κλείσω!» Σημειωτέον ότι οι υπόλοιποι θαμώνες είχαν εξαγριωθεί και τον έβριζαν εν χορώ. Μεταξύ αυτών και νοσηλεύτριες εκδρομείς από την Αθήνα.

Αυτές τις λέξεις άκουσε ο ταβερνιάρης με τον γιό του και τους πέταξαν έξω, ο δε Βασιλακόπουλος στην προσπάθειά του να διαφύγει σκόνταψε και κατέληξε στο οδόστρωμα. Προφανώς ο καθηγητής θεώρησε ότι την επιθετικότητα που επιδεικνύει κατά την διάρκεια των τηλεοπτικών του εμφανίσεων μπορούσε να την επιδείξει και δημόσια σε μία ταβέρνα στην οποία δεν είχε δικαίωμα ούτε αυτοψία να διενεργήσει ούτε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να σκυλοβρίσει και φυσικά να απειλήσει. Λίγο νωρίτερα η αστυνομία είχε διενεργήσει τον προβλεπόμενο έλεγχο χωρίς να καταγράψει καμία παρατυπία.

Από το ρεπορτάζ προκύπτουν κάποιες εύλογες απορίες. Για ποιόν λόγο η Glaxo ζήτησε από τον καταστηματάρχη να μην διενεργήσει τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού στους γιατρούς και ποιος ήταν ο λόγος της φιλοξενίας που τους προσέφερε. Διοργάνωσε κάποιο συνέδριο για την στατικότητα των Μετεώρων ή την διάσωση των άγριων αλόγων στα Άγραφα; Επρόκειτο για ευγενική ανταπόδοση υπηρεσιών που προσέφεραν οι επιστήμονες στην… κοινωνία; Η φιλοξενία συμπεριελάμβανε και τα μέλη των οικογενειών των εκδρομέων, για να μην τα στερηθούν εν μέσω τριημέρου κατά την άσκηση του επιστημονικού τους έργου; Αν η συντροφιά των γιατρών είχε επιφυλάξεις για την μη τήρηση του ελέγχου πιστοποιητικών εμβολιασμού γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε κατά την είσοδο και αντέδρασε μετά από δυόμισι ώρες αφού είχε γευματίσει; Επομένως ούτε οι διαμαρτυρόμενοι γιατροί τήρησαν το πρωτόκολλο!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ψυχάκια,τελείωσες. Κι εσυ και το βρώμικο σινάφι σου. Από δω και πέρα φυλαχτείτε. Ήρθε η ώρα της πληρωμής. Κρυφτείτε αρουραίοι

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications