Ασυναρτησίες στην ΕΡΤ:«Θα πεθαίνουν 2 ανεμβολίαστοι και 2 εμβολιασμένοι και θα λέμε ότι το 89% ήταν ανεμβολίαστοι»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ είπε: «Θα πεθαίνουν 2 ανεμβολίαστοι και 2 εμβολιασμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το 50% των θανάτων αφορούσε εμβολιασμένους και το άλλο 50% ανεμβολίαστους. Θα γράφεται δίπλα ότι το 11% των εμβολιασμένων ήταν αυτοί οι 2 που πέθαναν και το 89% των ανεμβολίαστων θα είναι οι άλλοι 2 που πέθαναν».

Πού μπορεί να βρεθεί λογική πάνω σε αυτό που είπε; Το κομμουνιστικο μίασμα στην ΣΥΡΙΖΟ -ΕΡΤ της έχει κάψει τον εγκέφαλο , στην ΣΥΡΙΖΟ -ΕΡΤ που παίζει κομμουνιστικα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και ψεύτικης ιστορίας της Μηχανής του Χρόνου, και δυο ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ με αληθινή ιστορία που ειναι η αντίθετη από αυτή που ξέρει η μάζα μέχρι και τι έλεγαν τα άναρχο-κομμουνιστικα-μασονικά κτήνη είχε τοτε τα διέγραψαν απο το youtube εντελώς δημοκρατικά για να συνεχίζει το καθε αμόρφωτο δογματικό γίδι με 10 πτυχία να λέει για κακούς ναζι φασίστες επειδή ετσι του έμαθε ο ιουδαϊσμός που έκανε γενοκτονία του ευρωπαϊκού γένους μεσώ κομμουνισμού και δυο παγκόσμιους πολέμους κατα της Γερμανίας,δηλαδή δεν φτάνει που δεν ξερουν ιστορία και τα βλέπουν ολα δογματικά ως κατώτεροι υποστηρίζουν την μασονία ,σφάζοντας το έξυπνο γένος μετα ειναι εύκολο να επικρατήσεις σε έναν κατώτερο πληθυσμό στην πλειοψηφία του ...

Τι αλλάζει στην εγκληματική οργάνωση ΕΟΔΥ

Με στόχο τη σαφέστερη αποτύπωση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας, ο ΕΟΔΥ θα προχωρήσει σε αλλαγές στην έκθεση των κρουσμάτων covid-19.

Στην Ελλάδα ακολουθούμε το πρωτόκολλο του μασονικου ΠΟΥ, και καταγράφεται το σύνολο των θανάτων, ακόμη και εάν έχουν περάσει τέσσερις μήνες από τη διάγνωση, το οποίο όμως δεν τηρείται από άλλες χώρες. Στη Βρετανία υπολογίζουν τους θανάτους από Covid-19, μέχρι και 28 μέρες από την διάγνωση. Όπως είπε ο κ. Ζαούτης αν στην Ελλάδα ακολουθούσαμε το σύστημα καταγραφής της Βρετανίας θα καταγράφαμε 20% λιγότερους θανάτους από Covid.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications