Ο δολοφόνος της Ιεράπετρας: «Έσφαξα την μάνα σου, είναι τέζα» – BINTEO

Την σιωπή της έσπασε η Ευγενία, κόρη της Νεκταρίας που δολοφόνησε άγρια ο σύζυγός της στην Ιεράπετρα σε άλλη μία υπόθεση συζυγοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το νεαρό κορίτσι μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου, εξηγεί πως ο πατέρας της έμαθε μόλις δύο εβδομάδες πριν για τη νέα σχέση της μητέρας της και πως αυτό τον φόρτισε συναισθηματικά. «Ο πατέρας μου σκέφτηκε: ‘Ή εγώ ή κανείς’» είπε ξεσπώντας η Ευγενία. Όπως τόνισε εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των γονέων της ήταν τυπικές και μόνο προς χάριν των παιδιών τους, καθώς είχαν χωρίσει.

Την ίδια ώρα συγκλονίζει η περιγραφή της στιγμής που έμαθε πως η μητέρα της δολοφονήθηκε. Όπως λέει το νεαρό κορίτσι, κάλεσε τον πατέρα της να του ζητήσει τον λόγο γιατί δεν την ξύπνησε όπως είχαν συνεννοηθεί προκειμένου αυτή να πάει στην δουλειά. Εκείνη την στιγμή ο πατέρας της της είπε «Έσφαξα την μάνα σου’. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω».

Η κοπέλα εξηγεί πως το τηλεφώνημα έγινε λίγα λεπτά αφότου είχε γίνει η δολοφονία, καθώς άκουγε ακόμη τον πατέρα της λαχανιασμένο να τρέχει. «Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και το σήκωνε αυτός, αλλά πίστευα ότι την είχε δείρει. Τότε ήταν που κατευθύνθηκα αρχικά προς το σπίτι της, όπου δεν βρήκα κανέναν και μετά στο χώρο εργασίας της, όπου και βρέθηκα μπροστά στο φριχτό θέαμα».

Και εδω βλέπουμε έναν κατα του "συστήματος" τάχα "ερευνητή" και "πατριώτη" να χρησιμοποιεί ίδιο λεξιλόγιο με τους συμμορίτες ιδού πως περνάει στην μαζα η προπαγάνδα τα ιστορικά ψέματα και φράσεις ταμπέλες των συμμοριτών οχι μονο απο έγκυρες πήγες τους αλλα και από τύπου Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες για να έχουν κόσμο ενώ έχουν ίδια αντίληψη με τους συμμορίτες άπλα έμειναν στην απ έξω, κάτι τέτοιους υποστηρίζουν οι μάζες οχι μονο στο ίντερνετ αλλα παντού και περιμένουν σωτηρία απο αυτούς που μόλις συναντηθούν με τους συμμορίτες θα πάρουν το μέρος τους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications