Μέτα τον Γερμανό Dr. Andreas Noack που είχε μιλήσει για την ύπαρξη οξειδίου του γραφενίου στα εμβόλια, άλλος ένας θανατος δήθεν αυτοκτονία , επίσης στην Γερμανία που ορδες νεοελλήνων κατηγορούν «Εν Χορδώ» όλους τους Γερμανούς χωρίς καν να ξέρουν αληθινή ιστορία και ενώ συμμορίτες έχουν την εξουσία και εκεί απο το 1945 , και αμόρφωτοι και ηλίθιοι που λενε τα κομμουνιστικα ψέματα ως δεδομένα επειδη τους διδάσκουν ψεύτικη κομμουνιστική ιστορία από τα σχολεία, τωρα θα δουν τι εστι κομμουνισμός επειδή δεν φρόντισαν να μάθουν την αλήθεια .

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτή την εβδομάδα για τον τραγικό θάνατο του Δρ Thomas Jendge, διευθυντή μιας από τις σημαντικότερες κλινικές στη Γερμανία. Ο ειδικός ιατρός "αυτοκτόνησε" όταν πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του νοσοκομείου.

Ωστόσο, ο θάνατός του εγείρει πολλά ερωτηματικά και πολλοί λένε ότι δεν ήταν αυτοκτονία. Αιτία της "αυτοκτονίας" του ηταν ένα βίντεο που είχε δημοσιεύσει ο γιατρός λίγες μέρες πριν και που έχει λογοκριθεί.

Στο βίντεο, μιλά για την παγκόσμια απάτη που αντιπροσωπεύουν τα εμβόλια για τον COVID και καλεί τους ανθρώπους να διαμαρτυρηθούν ενάντια στους περιορισμούς των θεμελιωδών δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο. Παρακάτω μια μετάφραση αυτού του βίντεο:

Σχετικά με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Γερμανία… Μπορώ ειλικρινά να το συνοψίσω, ως γιατρός, ως εμβολιαστής, ως κάποιος που θεραπεύει ανθρώπους με λοιμώξεις σε όλη του τη ζωή, μπορώ μόνο να επαναλάβω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ δεν έχει καμιά σχέση απολύτως με έναν ιό.

Είναι σε όλο τον κόσμο, η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας, δυστυχώς πρέπει να ειπωθεί .

Τον τελευταίο μήνα, πέρασα 1.500 ώρες παρατηρώντας την κατάσταση γιατί ήξερα ότι δεν είχε καμία σχέση με οτιδήποτε ιατρικό. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε, υπάρχουν τόσο αλληλένδετοι στόχοι… και την περασμένη εβδομάδα στο Spever, με ρώτησαν. Μίλησα μπροστά σε 1.000 άτομα -αν και δεν είχα ξαναμιλήσει μπροστά σε κόσμο-, δεν τόλμησα ποτέ, δεν είχα το θάρρος να το κάνω… αλλά έπρεπε να το κάνω.

Είναι τόσο ακατανόητο αυτό που συμβαίνει…. και όλοι χορεύουν στον ίδιο ρυθμό . Έχουμε δικτατορία… δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πούμε..

Φυσικά συγκαλύπτεται, φυσικά γίνεται σταδιακά, αλλά ψηφίζονται εντελώς δυσανάλογα μέτρα. Ο κόσμος πρέπει να βγει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί για την αποκατάσταση των βασικών του δικαιωμάτων. Οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για αυτά τα δικαιώματα που μας αφαιρούν.

Πολλοί άνθρωποι δεν θα το προσέξουν και θα αναρωτιούνται, "Γιατί όλη αυτή η φασαρία;"

Λοιπόν, μπορώ μόνο να πω ότι το θάρρος, ο θυμός και η μεγάλη καρδιά… είναι που μας ενώνουν, και όλα αυτά δεν έχουν καμία, απολύτως καμία σχέση με έναν ιό.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα σημαντικό πρόσωπο με μεγάλη επιρροή στη χώρα, λίγα μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει τον θάνατό του. Όπως πάντα οι άναρχο-συμμορίτες επιδιώκουν να αποσιωπήσουν την αλήθεια.

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Είναι ο ίδιος με την ανάρτηση της 15/11;
https://www.aetos-apokalypsis.com/2021/11/dieythintis-nosokomeioy-aytokotonhse.html
Δρ Thomas Jendge και Dr. Tomas Gentzes μοιάζουν...
Πρόκειται για 2 αυτοκτονίες ή μία;

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications