Το CDC παραδέχεται ότι κατέστρεψε τα δικαιώματα ατόμων με φυσική ανοσία χωρίς να έχει ούτε μία απόδειξη ότι μεταδίδουν

Μετά από επίσημη μήνυση, το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει στοιχεία ΟΥΤΕ μία περίπτωση ενός ατόμου με φυσική ανοσία που μεταδίδει τον ιό, (CDC το αμερικάνικο ΕΟΔΥ).

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι το CDC που επρόκειτο να συντρίψει τα ατομικά και αστικά δικαιώματα των ατόμων με φυσική ανοσία με το να τους διώχνουν από το σχολείο, να τους απολύουν από τις δουλειές τους, από τον στρατό και ακόμη χειρότερα, το CDC θα έχει αποδείξεις για τουλάχιστον μια περίπτωση μη εμβολιασμένου και φυσικά ανοσοποιημένου ατόμου που μετέδωσε τον ιό COVID-19 σε άλλο άτομο. Αν το νόμιζες αυτό κάνετε λάθος.

Μια εταιρεία για λογαριασμό της ICAN, ζήτησε από το CDC ακριβώς αυτές τις δοκιμές. Η ICAN ήθελε να δει στοιχεία για κάθε περίπτωση όπου κάποιος με φυσικη ανοσια είχε μολυνθεί με COVID-19 και είχε μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλο. Η απίστευτη απάντηση από το CDC είναι ότι δεν έχει ούτε ένα έγγραφο που να δείχνει ότι αυτό έχει συμβεί ποτέ. Ούτε ένα.

Αντίθετα, υπάρχουν άπειρα έγγραφα που αντικατοπτρίζουν περιπτώσεις εμβολιασμένων ανθρώπων που μολύνθηκαν και μετέφεραν τον ιό σε άλλους.

Ωστόσο, το CDC συνθλίβει ενεργά τα δικαιώματα εκατομμυρίων φυσικά ανοσοποιημένων ανθρώπων εάν δεν εμβολιαστούν με την δικαιολογία ότι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό. Όμως, παρά τις σαφείς ενδείξεις ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί μεταδίδουν τον ιό, το CDC αίρει τους περιορισμούς για όσους έχουν εμβολιαστεί!

Όλες οι μελέτες που έχουν αξιολογηθεί έχουν βρει ότι τα φυσικά άνοσα άτομα έχουν πάνω από 99% προστασία . Αντίθετα, τα εμβόλια που στην καλύτερη περίπτωση παρέχουν υποτιθέμενη ανοσία σε δήθεν θανατηφόρο ιο τύπου γρίπης, μειώνεται γρήγορα και πρέπει να κάνουν συνεχεία εμβόλια για τον "ίο" που δεν σκότωσε ούτε έναν εκτός νοσοκομείου και ο νοών νοείτω,(και ποιος ξερει τι βάζουν μέσα στα εμβολία και τι επιπτωσεις έχουν περα τις γνωστες, που και αυτες τις εβγαζαν fake news πριν κάτι μήνες και κανένας εισαγγελέας δεν διάταξε ερευνά στην γνωστή δικτυακή εγκληματική οργάνωση για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δολο με το να βγάζουν fake news και να βλάπτουν ανεξάρτητες πήγες μεσώ facebook κάτι που εκ των ύστερων αποδείχθηκε αληθινό και το λενε ακόμη και τα πιόνια τους στα κανάλια τους που παριστάνουν τους ειδικούς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications