Κυνηγούσαν νοσηλεύτρια που έτρεχε χωρίς ρούχα στους διαδρόμους στο νοσοκομείο Λαμίας

Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν, χθες το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όταν μια 52χρονη γυναίκα, βγήκε στην κυριολεξία από τα ρούχα της και άρχισε να τρέχει τσίτσιδη στους διαδρόμους, κρατώντας και ένα σταυρό στα χέρια για να ξορκίσει το κακό.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, η 52χρονη "ασθενής με κορωνοϊό" (τόσο ασθενής που έτρεχε στους διαδρόμους ?), είναι νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Λαμίας και βρίσκεται σε αναστολή λόγω του μη εμβολιασμού της, ενώ παράλληλα νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Όμως χθες το βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε καθώς η γυναίκα βγήκε χωρίς ρούχα στο διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και "επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας αλλά και στους ασθενείς" (έτσι λένε μήπως έγινε το αντίθετο γιαυτό έτρεχε χωρίς ρούχα στους διαδρόμους? ποιος της έβγαλε τα ρούχα ? ετοιμη για σφαγη θα την ειχαν και ξυπνησε και αρχισε να τρεχει ακομη και χωρις ρουχα, ουτέ στα Goulag τους Στάλιν τετοιος τρομος).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνθρωποι του νοσοκομείου μη μπορώντας να την περιορίσουν κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να την ηρεμίσουν την γυναίκα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά δημοσιεύματα, τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας της ο οποίος νόσησε επίσης από κορωνοϊό νοσηλεύτηκαν στο Γ.Ν Λαμίας, με την τελευταία να αρνείται να χορηγηθεί αγωγή και να διασωληνωθεί ο άνδρας της σε πρότερο χρονικό διάστημα ( αρα είπαν να ξαποστείλουν την ίδια? ) . Να σημειωθεί ότι οι αντιστάσεις της γυναίκας ήταν έντονες και τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής ξέφυγαν τελείως (κατα τα άλλα αυτή επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας).

Η ένταση που δημιουργήθηκε αναστάτωσε και και τους περίπου 40 νοσηλευόμενους που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική.Το συμβάν έληξε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται.

Εδώ έχουμε την περίπτωση κάποιας μέσα απο τον ίδιο τον λάκκο με τα φίδια (αφού ηταν νοσηλευτήρια) να μην θέλει να διασωληνωθεί αφού θα ξέρει τι κάνουν με αυτό ως νοσηλεύτρια (θα την έχουν και μανια που εμποδισε ένα ακομή θανατο δηθεν απο "covid" του αντρα της ), να βλέπει αυτούς που δούλευε μαζί να μετατρεπονται σε κτήνη και να την κυνηγούν να την διασωληνώσουν δήθεν ως "ασθενής με κορωνοϊό" ενώ οχι μονο ανέπνεε κανονικά αλλά την κυνηγούσαν κιόλας τοσο πολύ ηταν "ασθενής" , στο τέλος οι άκρως μοχθηροί που κάνουν διασωληνώσεις σε άτομα που αναπνέουν κανονικά (για να πάθουν λοίμωξη στα σίγουρα ) θα την βγάλουν και τρελή, η σατανική παράνοια βεβαία δεν ειναι μονο στα νοσοκομεία:

Αρνήτρια νοσηλεύτρια? Αρνήτρια ως προ τι ακριβώς ? μήπως ειναι και συνώμοσιολογα ενώ ειναι κολλημένη χριστιανή? μήπως ειναι φασίστρια και λοιπες μασονικές ταμπέλες? έχει καταλάβει κανεις πως όλες αυτές οι ταμπέλες στοχοποίησης ειναι από την ίδια πηγή του κακού?

Όσοι διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες ειναι συνεργοί και κομπάρσοι στην παράνοια...καθώς αυτοί που διαχειριζονται τέτοιες έγκυρες πήγες ειναι ίδιοι με αυτούς στα νοσοκομεία , και όλοι τους με μαρξιστικές τάσεις σαν τους άναρχο-συμμορίτες άσχετα που το παίζουν πατριώτες όπως και βάζουν κατα καιρούς για "κακούς φασίστες" λες και μπαίνεις σε κομμουνιστικες σελίδες έχουν δηλαδή καθαρά αντίληψη συμμοριτών που σημαίνει πως οχι μονο ενδιαφέρονται για το κάλο σας και ειναι υμνητές των διεθνών συμμοριτών και λόγω της ράτσας τους, αλλα μπορουν εύκολα να μετατραπούν και οι ίδιοι σε κτήνη αν τους δοθεί η ευκαιρία , σαν αυτούς στα νοσοκομεία που κανουν διασωληνώσεις σε άτομα που αναπνέουν φυσιολογικά για να πάθουν στα σίγουρα λοίμωξη, αλήθεια δεν χρειάζεται να είσαι γιατρός για να το καταλάβεις αυτό. Συνεργοί λοιπόν όσοι έχουν πατήσει like σε σελίδες που βαζουν τα ίδια με τους συμμορίτες άρα θα λενε τα ίδια με τους συμμορίτες οποτε να μην βγάζουν την ουρά τους απο έξω για την σημερινή κατάσταση !οι ίδιοι ειναι ηθικοί αυτουργοί αφού επι σειρά ετών διαδίδουν ψέματα του κακού ως δεδομένα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications