Ξεσπά η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Τα αλβανικά ΜΜΕ θέλουν τώρα να τον αυτοκτονήσουν - Κάποιοι κρύβονται από πίσω»

Ξέσπασε η Ερμιόνη Κατσίφα, η αδερφή του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε πριν τρία χρόνια στους Βουλιαράτες στην Βόρεια Ήπειρο από τις ειδικές αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις και τώρα προσπαθούν να πείσουν ότι αυτοκτόνησε.

«Απαράδεκτο και εξευτελιστικό για τη μνήμη» του αδελφού της, χαρακτήρισε η Ερμιόνη Κατσίφα το γεγονός ότι, τα αλβανικά Μέσα μεταδίδουν ότι ο θάνατος του αδελφού της Κωνσταντίνου, προήλθε από αυτοκτονία.

«Δεν καταλαβαίνω τι μπορούν να κάνουν τα αλβανικά ΜΜΕ. Είναι πολιτικό το θέμα, δεν ξέρω ποιοι άλλοι κρύβονται από πίσω», είπε σε δηλώσεις που έκανε στoν ΑΝΤ1.

Αναφερόμενη στον αδελφό της, υπογράμμισε πως, «είχε πολύ όρεξη για ζωή» και ζήτησε το υλικό από τις κάμερες των drones τη στιγμή της δολοφονίας του.

«Θέλω να δικαιωθεί ο αδελφός μου που έδωσε τη ζωή του για τη σημαία», τόνισε και υπενθύμισε ότι, οι αλβανικές Αρχές δύο χρόνια πριν έκαναν λόγο για «ανταλλαγή πυροβολισμών».

Οι Αλβανοί προσπαθούν να «αυτοκτονήσουν» τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα ο οποίος δολοφονήθηκε πριν τρία χρόνια στους Βουλιαράτες στην Βόρεια Ήπειρο από τις ειδικές αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications