Βόβολης ενώπιον των κατηγόρων του για COVID-19 στον ΙΣΑ: «Με ποιο δικαίωμα και γιατί με κατηγορείτε;»

Ενώπιον του Πειθαρχικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (?) βρέθηκε ξανά σήμερα (7/10) ο καρδιολόγος Φαίδωνας Βόβολης με την κατηγορία της ελεύθερης έκφρασης.

Ο ιατρός και επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Ελεύθεροι Ξανά», είχε βρεθεί και στις 21 Σεπτεμβρίου στο Πειθαρχικό για τις δηλώσεις του περί πειραματικών εμβολίων και χαμηλής θνητότητας του κορωνοϊού» όπως και για τη «διοργάνωση συγκεντρώσεων κατά του εμβολιασμού» και είχε πάρει αναβολή.

Σήμερα εξερχόμενος από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών τόνισε πως σέβεται τους νόμους και δεν είναι εναντίον τους αλλά είναι κατά των υποχρεωτικοτήτων μαχόμενος να τις διαλύσει πολιτικά.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαστε εναντίον των νόμων, αλλά κατά των υποχρεωτικοτήτων που τις παλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να τις διαλύσουμε πολιτικά. Ούτε φασιστικά, ούτε με βία, ούτε με κάτι άλλο. Σεβόμαστε τους νόμους, αλλά προσπαθούμε να ρίξουμε τους νόμους που δεν είναι σωστοί. Γι' αυτό παλεύουμε. Δεν είμαστε εναντίον των εμβολίων, είμαστε εναντίον των υποχρεωτικοτήτων. Με ποιο δικαίωμα και γιατί με κατηγορείτε;».

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ζήτησα από τον συνήγορο του Φ.Βόβολη να είμαι μάρτυρας στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να υπερασπιστώ την ιατρική επιστήμη η οποία παντοιοτρόπως βιάζεται από υπερφίαλους πολιτικούς…(ατυχώς σοβαρό πρόβλημα υγείας συγγενικού προσώπου με κράτησε μακριά)».

Όποιος ξέρει ότι γενικά οι σύλλογοι ειναι δημιουργία των διεθνών κομμουνιστο-συμμοριτών που συνήθως βαζουν ένα δικός τους συμμορίτη πρόεδρο για να ελέγχουν τα πάντα, οπως με συλλόγους έκλεισαν χιλιάδες εργοστάσια απο το 1975 να πατήσει like !!! 0 like γιατί πρόφανως δεν ξέρει κάνενας! ο Αδόλφος ηταν ο κακός που τους κατέργησε ακριβώς για αυτό το λόγο! Βόβολης:«Δεν είμαστε εναντίον των νόμων, αλλά κατά των υποχρεωτικοτήτων που τις παλεύουμε και θα προσπαθήσουμε να τις διαλύσουμε πολιτικά. Ούτε φασιστικά, ούτε με βία, ούτε με κάτι άλλο»...

Πάλι οι φασίστες φταίνε ενώ ο κομμουνιστικός/σιωνιστικός όφις έχει βγει πάνω στο σβέρκο τους και ετοιμαζεται να τους δαγκώσει όλους μαντέψτε γιατί , σαν κομμουνιστης μιλάει! όλοι αυτοί οι ραγιάδες Νεοέλληνες ευθύνονται ηθικά για την σημερινή κατάσταση, αυτές τις σημιτικές ηλιθιότητες να μην λέγατε ένας ένας φωστήρας νεοέλληνας και δεν θα σας κυνηγούσαν οι συμμορίτες αφού με αυτά που λέτε δείχνεται ότι έχει περάσει στο κοκκάλα σας η σημιτική λογική νοητικού ελέγχουν των πληθυσμών, άρα και εύκολα σας βγάζουν από την μέση , είδατε να πάνε στα δικαστήρια πότε "συνωμοσιολόγους" όπως τους αποκαλούν ακόμα και αυτούς που λένε για ερπετά ? τι θα γίνει αν αυτός που κατηγορούν και συκοφαντούν παρουσιάσει στοιχεία και αποδειξεις για αυτα που λενε αυτοι θεωρίες συνωμοσίας σε καμιά δίκη? τι θα πουν τα πιόνια τους οι δικαστές οτι αυτο ειναι θεωρίες συνωμοσίας επειδή έτσι του είπαν οι συμμορίτες? γιαυτό συκοφαντούν άπλα τέτοια άτομα και βγάζουν μασονικές λέξεις τύπου θεωρίες συνωμοσίας για να κανουν την μαζα να μην δίνει σημασία στους γνώστες και μύστες και μένουν κοιμισμένες, και μιλάμε για τους αληθινούς γνώστες .

Ούτε ένας δεν εχει καταγράψει τι βάζουν οι συμμορίτες σε άναρχο-σελίδες τους, που δείχνουν πολλά για την αληθινή φυση τους, η ακόμα και ανεξάρτητα ντοκιμαντέρ που λένε την αληθινή ιστορία που ειναι η ακριβώς αντίθετη απο αυτη που ξερουν οι μάζες αρα αυτοι ειναι οι ρατσιστες στο ιδιο το ανθρωπο , και φυσικά ουδείς ρώτησε τους φερόμενους εισαγγγελείς γιατί δεν έχουν παρέμβει ως όφειλαν με βάση τους νομούς για δεκάδες αληθινές άναρχο-εγκληματικές οργανώσεις που παραβιάζουν τους νομούς τους, να υπογράψουν ότι δεν έχουν σχέση με κόμματα με την μασονία και με τον κομμουνισμό να μην ξέρουν απο να φύγουν , η ακομα καλυτερα να ζητήσει να υποβληθούν σε ειδικές υγειονομικές εξετάσεις για να αποδείξουν ότι ειναι άνθρωποι εφόσον λένε οτι είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι επιστημονικά πράγματα (!) για να δούμε αν πράγματι αυτοί που ηταν 100 χρονια μπροστά σε όλα ηταν άπλα ρατσιστές χωρις λόγο και αίτια οπως λεει το σημιτικό αφήγημα και τα Goim,αν αρνηθούν επικαλούμενοι επίσης σημιτικούς κανονισμούς τύπου Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει, και "κώδικες " βλέπε Κώδικας της Νυρεμβέργης που έβγαλαν οι συμμορίτες για ευνοήτους λογούς , δεν έχουν δικαίωνα οχι μονο να δικάζουν φυσιολογικούς ανθρώπους αλλα ούτε καν να κρίνουν,μαζί με τους συμμορίτες τους βγάλαμε τους νομούς? φυσικά και όχι, με δικάζεις με νομούς του εχθρού μου απο που και ως που?αυτοί έσφαζαν επιλεκτικά το original ευρωπαϊκό γένος που ανήκω σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς μεσω κομμουνισμου τους και υπάρχουν στοιχειά και ντοκουμέντα για όλα αυτά, μονοι τους τους εβγάλαν και τους ακολουθούν όλοι ως πρόβατα, επίσης να μας εξηγήσουν οι φερόμενοι εισαγγελείς τι ακριβώς εννοούν οι συμμορίτες με το σπιθαμή Γης σε φασίστες και γιατί αυτο δεν ειναι δημοσια υποκίνηση μίσους εφόσον φασίστες λένε όλους όσους δεν εχουν πέσει στο επίπεδο των goim και βλέπουν την δαιμονική φύση τους όπως ξέρετε το κακό? το ότι ο κάθε βλάκας Νεοέλληνας αποκαλεί φασίστες τους κομμουνιστες πέραν καθε έννοιας λογικής ενω απο το 1975 έχουν κομμουνισμό με επικάλυψη δημοκρατίας αυτό ειναι άλλο θέμα , εννοείτε πως απαγορεύεται σημιτικές φυλές οπως αραβικού τύπου να ειναι δικαστές και να δικάζουν διαφορετικό γένος από αυτούς επόμενο ειναι να υποστηρίζουν συγγενικές τους φυλές και το κακό, να φωνάξουμε και εξωγήινους τοτε να δικάζουν ανθρώπους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications