«TRUTH Social»: Ο Ν.Τραμπ εγκαινιάζει πλατφόρμα κοινωνικού μέσου

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεδρίας τους είχε δεχθεί επίθεση από τα κυρίαρχα ΜΜΕ των ΗΠΑ, ετοιμάζει νέα πλατφόρμα κοινωνικού μέσου, ώστε να μπορούν όλοι να εκφράζονται ελεύθερα.

Η εταιρεία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, Trump Media & Technology Group (TMTG) ανακοίνωσε στο Twitter την Τετάρτη 20/10 την έναρξη μιας νέας πλατφόρμας κοινωνικών μέσων «TRUTH Social», που αναπτύχθηκε για να γίνει «αντίπαλος των φιλελεύθερων μέσων ενημέρωσης». Μια άλλη αποστολή του έργου, σύμφωνα με το μήνυμα που εστάλη στους δημοσιογράφους, είναι να «αντεπιτεθεί στις εταιρείες «Big Tech» της Σίλικον Βάλεϊ, οι οποίες έχουν χρησιμοποιήσει τη μονομερή δύναμή τους για να φιμώσουν τις αντίθετες φωνές στην Αμερική» (και οχι μονο).

Η εφαρμογή αναμένεται να παρουσιαστεί ζωντανά σε beta για τους προσκεκλημένους επισκέπτες τον Νοέμβριο του 2021. Επίσης, μια πανεθνική κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου. Επί του παρόντος, λέγεται ότι είναι διαθέσιμο στο Apple App Store για προπαραγγελία.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, ωστόσο ο αγαπημένος σας Αμερικανός Πρόεδρος έχει σιωπήσει. Αυτό είναι απαράδεκτο. Είμαι ενθουσιασμένος που θα στείλω την πρώτη μου ΑΛΗΘΕΙΑ στο TRUTH Social πολύ σύντομα. Η TMTG ιδρύθηκε με αποστολή να δώσει φωνή σε όλους. Είμαι ενθουσιασμένος που σύντομα θα αρχίσω να μοιράζομαι τις σκέψεις μου για το TRUTH Social και να παλεύω ενάντια στη Big Tech. Όλοι με ρωτούν γιατί κάποιος δεν αντιστέκεται στη Μεγάλη Τεχνολογία; Λοιπόν, θα είμαστε σύντομα!» αναφέρει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η Trump Media &Technology Group ανακοίνωσε επίσης ότι συγχωνεύτηκε με την Digital World Acquisition Corp. για να σχηματίσει μια νέα δημόσια εισηγμένη εταιρεία με δυνητική αξία 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications