Εμβολιασμούς με κάθε μέσο θέλει ο Βασιλακόπουλος: «Λάθος να μην μιλάμε για υποχρεωτικότητα- Η πειθώ έχει όρια»

Ακόμα και περίεργες ατραπούς θα ήθελε να πάρει η κυβέρνηση για να υποχρεώσει κάθε πολίτη να εμβολιαστεί κατά τον γνωστό Θ.Βασιλακόπουλο που δήλωσε σήμερα ότι η "πειθώ έχει όρια" επομένως θα πρέπει να πάμε με κάθε τρόπο στον εμβολιασμό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «ήταν λάθος που σταμάτησε η κουβέντα για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, καθώς η πειθώ έχει όρια».

Και αυτά παρά το ότι ανέφερε ότι είναι σε μερικό έλεγχο η επιδημία στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένα.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «λογική» την ελευθερία στους εμβολιασμένους σημειώνοντας ότι αυτή «θα είναι ακόμα πιο λογική όταν ολοκληρωθεί η τρίτη δόση στους ηλικιωμένους. Η ανοσία των νέων, και λόγω της ηλικίας τους και λόγω του πρόσφατου εμβολιασμού τους, δεν υπάρχει πρόβλημα εάν σε ένα κλειστό μπαρ υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι νέοι».

«Καλώ όλους να κάνουν την Τρίτη δόση εμβολίου χωρίς φόβο. Μην φοβάται κανείς ότι αν κάνει κάποιος την Τρίτη δόση θα πάθει κάτι. Πιο προστατευμένος θα είναι. Έχει νόημα για όσου εμβολιάστηκαν Ιανουάριο, Φεβρουάριο ή Μάρτιο να κάνουν τρίτη δόση» τόνισε, καλώντας τους πολίτες να κάνουν την τρίτη δόση.

Ακόμα, υπογράμμισε ότι φέτος θα υπάρχουν περισσότερα κοινά κρυολογήματα και γρίπη γιατί πολλοί έβγαλαν τις μάσκες.

«Πέρυσι εμβολιάστηκαν 4 εκατομμύρια με το αντιγριπικό. Να δώσουμε και φέτος το καλό παράδειγμα» είπε, εξηγώντας ότι έπεσε η μέση ανοσία του πληθυσμού, γιατί δεν υπήρχε γρίπη πέρυσι.(!)

Ειναι σίγουρο πως αν πάρει κάποιος ενα εμβόλιο τυχαια απο αυτα που κανουν στον κοπάδι και του πει να το κανει ο ίδιος δημόσια αυτο το ίδιο εμβόλιο και οχι τα αυτά που κάνουν μεταξύ τους δεν θα το κάνει !και φαίνεται ότι τα εμβόλια τους δεν ειναι όλα ίδια ...

Τελικά τα πράγματα ειναι ακόμη χειρότερα από όσο αναμενόταν σχέτικα με τα εμβόλια τους! και δεν εχει νοημα να βαλουμε τι βρηκε ενας γιατρος στα εμβολια τους , κατι που θυμίσει και την "κομμουνιστικη πανουκλα" η αλλίως τα κομμουνιστικα μιασματα τους που ελεγχονται απο αυτους και που αποκαλουν δηθεν ιδεολογία...... γιαυτό ελέγχουν το ίντερνετ με τα κομμουνιστικα μιασμάτα τους με τέτοια λυσσά και έκαναν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες και τα πάντα ειναι δηθεν θεωρίες συνομωσίας και δηθεν fake news,περιττό να πούμε πως όλοι αυτοι που διαβαζουν "έγκυρες πήγες τους" ειναι ήδη καταδικασμένοι σαν τους ναρκομανείς στο τελευταίο στάδιο, ο διάβολος η οπως αλλιως ξέρετε το κακό έχει μπει ήδη στην συνείδηση τους, γιαυτό αν έχετε προσέξει όταν λες κάτι που δεν λενε σε έγκυρες πήγες τους σε κάποιους ειναι σαν μιλάς σε μεθυσμένους δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σαν να πάσχουν από αυτο που ονομαζουν ελλειμματική προσοχή που επίσης εμφανίστηκε με τα εμβόλια τους δήθεν για την ιλαρά κτλ μέτα το 1960-1970, πολυ βολικό για να ειναι τυχαίο, δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη πως οχι μονο στην προσωπική ζωή τους δεν καταλαβαίνουν τους μοχθηρούς ειδικα οι γυναίκες, αλλα και απο την αρχή του ίντερνετ δεν βλέπουν καν την αφύσικη συμπεριφορά των άναρχο-συμμοριτών που κάνουν σαν σχιζοφρενείς η σαν δαιμονισμενοί και εκτος ιντερνετ το παιζουν φυσιολογικοι άνθρωποι και δήθεν ιδεολογία .

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Δυστιχης Βασιλακόπουλος έχασε την φωνή του να τσιρίζει «Βάλτε μου τον ζουρλομανδια « και κανείς δεν τον ακούει τον κακομμοιρηΖ,!βλεπετε το καιφαλαιο Ζ, είναι ο Εβραίος που με παρακολουθεί για χρόνια τώρα,! Ακούραστο το τέρας, και εγώ όμως δεν το βάζω κατωΖ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications