Παπαθωμά : Ο Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο -  Ευτυχώς για τους συμμορίτες  που οι μάζες έχουν μείνει σε τέτοια άτομα για να αφυπνιστούν!

Στο "Πρωινό" βρέθηκε καλεσμένη την Τρίτη 12 Οκτωβρίου η Θεοφανία Παπαθωμά. Η γνωστή ηθοποιός, εκτός από τα επαγγελματικά της και τις "Άγριες Μέλισσες", αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Γρηγόρη Πετράκο και τις επίμαχες απόψεις του σχετικά με την πανδημία.

Αρχικά, εξέφρασε την απροθυμία της να μιλήσει σχετικά με τις τοποθετήσεις του και περιορίστηκε στο να μοιραστεί τη συμβουλή που του έδωσε: "Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ".

Εν συνεχεία, έκανε πιο εκτενή αναφορά στις θέσεις της ίδιας και του συζύγου της, ενώ δεν αποκάλυψε αν έχει εμβολιαστεί."Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο.

Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα, δεν θέλω να επηρεάσω τον κόσμο. Όποιος θέλει εμβολιάζεται και όποιος δεν θέλει δεν εμβολιάζεται. Ευτυχώς έχουμε ακόμα αυτή την επιλογή. Ας αλλάξουμε όμως θέμα.

Θεωρώ ότι θα έπρεπε να μπαίνουν όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, έστω και με rapid test. Δεν συμφωνώ. Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι".

----

Έκτος τόπου και χρόνου όπως οι περισσότερες , όσο άφορα τον Πετράκο : Ευτυχώς για τους συμμορίτες που οι μάζες έχουν μείνει σε τέτοια άτομα για να αφυπνιστούν! οκ δεν ειναι σαν τους περισσοτερους νεοελληνες που δεν καταλαβαινουν τίποτα , αλλα το πρόβλημα ειναι οτι μένουν σε τέτοιους που τα βλέπουν ολα επιφανειακά και ως ενα σημείο, και φυσικά ουδεμιά σχέση με θέματα μυστικισμού, όταν ακόμα και οι ινδιάνοι πηγαίναν στο σοφό και μύστη για αφυπνιστούν και να συμβουλευτούν και οχι σε αυτούς που λενε τα αυτονόητα που λεει και ο περιπτεράς της γειτονιάς σας , εκεί εχει καταντήσει η μαζα να υποστηρίζει τέτοιους που άπλα λενε τα αυτονόητα και ως ενα σημείο .Αν ηταν να αφυπνίσει τον κόσμο ο Πετράκος και τέτοιου είδους άτομα που μένουν στο 5% και ισα που ακουμπουν την κορφή του παγόβουνου, θα τον έλεγαν ναζι φασίστα και θα του είχαν κλείσει και το facebook! θα τον έλεγαν ναζι φασίστα εκμεταλλευομενοί οτι εχουν μάθει ψεύτικη ιστορια στο όχλο και τον έχουν "προγραμματίσει" να θεωρεί κακό το φασίστα που σημαίνει εθνικιστής στα Ιταλικά και οχι τον κομμουνιστή που προσκυνάει το Μπαφομετ απο οπού καθοδηγουνταί σημερα νομιζουν οτι ειναι ιδεολογια ετσι απλα , και ιστορικά τα ειχαν μαζέψει και στα ξερονήσια ως άκρως επικίνδυνους για την ίδια την κοινωνία και στην Ελλάδα , ξερουν καλυτερα φαίνεται οι μάζες απο αυτούς που ηταν 1000 χρονια μπροστά σε πνευματικό επίπεδο και τους έλεγαν κομμουνιστική πανούκλα, μάλιστα μερικά απο αυτα τα μιάσματα εχουν εμφανές συμπτώματα που οι μαζες δεν εχουν ιδεα οτι εχει να κανει με εβραιλα τους και τον κομμουνισμο τους ...Τοσο καλα !! 1000 χρόνια πίσω! η αφύσικη συμπεριφορά τους παρατηρηθεί πρώτη φορά το 2015 μεσώ ίντερνετ και μετα εγινε ερευνα γιατι ειναι έτσι και βρεθηκαν πραγματα και θαυματα εκτος οτι ειναι μοχθηρες φυλες ιδιας ρατσας με λαθρο και τυπου αραβες το αστείο ειναι οτι θεωρούν αυτα τα μιασματα με την εμφανές σημιτική ρατσα τους και με αφύσικη και εντελώς παρανοϊκή συμπεριφορά κατι αναμεσα σε δαίμονες και σχιζοφρενείς απόγονους αρχαιων Ελλήνων (!)..

Μια πολύ ζεστή μέρα το καλοκαίρι του 2017 επειδή μερικά από αυτά τα κομμουνιστικά μιάσματα έχουν εμφανές συμπτώματα (οχι μονο στην συμπεριφορά τους) , με βάση πληροφορίες απο την ναζιστική Γερμανία αλλα και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος έλεγε για κομμουνιστικα μιασματα , πήγα επι σκοπού σε ένα περιπτερά αφού θα φορούσε κοντομάνικα με τετοια ζεστή και που είχε τσεκαριστεί οτι ειναι κομμουνιστης προηγούμενος με την κλασική μαυριδερή αραβο-σημιτοφατσα αυτα τα μοχθηρα αγριμια φαινονται απο χιλομετρα μακρια οτι ειναι μη φυσιολογικοί και οχι απλα μοχθηρες φυλες, αλλα όταν έχεις πέσει στο επίπεδο τους που να δεις την σατανική φύση τους οπως ξερετε το κακο? και τον εκαναν να βγει έξω απο το περίπτερο για να τσεκαριστεί οπτικά μπορεί να ειναι άκρως ύπουλοι και μοχθηροί αλλα δεν διαθέτουν ιδιαίτερη ευφυΐα γιαυτο και ειναι ανικανοι να κανουν εφευρεσεις εξαλου η φυλη τους ειναι δημιουργία του κακού, και πράγματι είχε εμφανές σύμπτωμα των κομμουνιστικών μιασμάτων , και σκέφτηκες κοίτα να δεις αυτα τα μολυσματικά μιασματα οχι μονο κυκλοφορούν ελευθερα αλλα έχουν κανει το όχλο να θεώρει το κακο ως καλο και το καλο ως κακο με το λενε για ναζι φασιστες και ρατσιστες και ουδεις σκεφτηκε οτι καποιο λογο θα ειχαν για να μην τους θελουν στην κοινωνια ειδικα στην Γερμανια που ηταν ετη φωτος μπροστά και αυτους και τα αφεντικα τους , τους ιουδαιους οπου ειναι και οι γνησιοι κομμουνιστες που επίσης φαίνονται με ειδικές εξετάσεις, ενταξει μιλαμε για τράγικα πραγματα ουτε στο μεσαιωνα τετοιος σκοταδισμος , και αυτα δεν ειναι τιποτα έχει συνεχεια ολοι αυτοι εχουν σχεση με εξωγηνους τυπου ερπέτα ουπς! και αυτο επιβεβαιωθεί απο ένα περιστατικό ασχετα τι λεει ενας αλλος ερευνητης στο εξωτερικο, η όλη κατάσταση θυμίζει την ταινία they live ,αλλα κάπου εδώ πάμε σε αλλα που αδυνατούν να καταλάβουν οι μάζες λόγω πνευματικής φτωχιάς 1000 χρόνια πίσω σε πνευματικό επίπεδο ασχετα ποσα πτυχια τους εδωσαν ,και αυτο ακριβώς εκμεταλλεύονται οι συμμορίτες και κάνουν τα παντα ώστε οι μάζες να μένουν σε ζωώδες επίπεδο ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications