Από την Τάνια Τρύπη: «Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα παιδί» στην Τζένη Καρέζη που την έκαναν συμμορίτισσα

«Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα έκανα όμως παιδί γιατί διανύουμε μια περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στο σε τι κόσμο θα φέρεις αυτά τα παιδιά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία. Τώρα, ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο.

«Έχουμε περάσει και τις φτώχειες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα», κατέληξε η ηθοποιός.

Τι καταλαβαίνει κάποιος τυπικός Νεοέλληνας απο αυτο? μάλλον τίποτα ....Εδώ έχουμε την περίπτωση μιας Ελληνίδας που οχι μονο φαίνεται να έχει αντίληψη τι γίνεται αλλα εχει και το πνεύμα του ευρωπαϊκού γένους σε αντίθεση με ράτσες τύπου λαθρο που ενώ δεν έχουν καν να φάνε κανουν παιδιά , ακριβώς για αυτο υπάρχει οικονομική κρίση γιατί οι συμμορίτες ξερουν ότι το ευρωπαϊκό γένος δεν κάνει παιδιά αν δεν έχει να φάει σε αντίθεση με βάρβαρες φυλές.

Ψάχνοντας να δεις τι έχει κάνει αυτή εκτός θέατρο και σειρές διαπιστωθεί ότι ηταν με κάποιον Καζάκο γόνος ενος κομμουνιστή ονόματι Κώστας Καζάκος που τον έκαναν μεγα καλλιτέχνη και αυτόν, κλασικά δηλαδή εμφανίζονται παντού ως σπουδαίοι κομμουνιστές υπηρέτες των γνωστών .

Mονο για κατι τετοια ειναι καλή η μασονικη Wikipedia:

Και αυτός ηταν με την Τζένη Καρέζη που την έκαναν κομουνίστρια επειδή ηταν αθώα και αφελής εξάλλου τα φίδια εξαπατούν εύκολα γυναίκες, αθώα και αφελής ακριβώς όπως ηταν στο Θέατρο τοτε και σε κάποια παράσταση «Βίβα Ασπασία» , που ξεσηκώθηκαν οι τότε συμμορίτες επειδή τους ενόχλησε

Στη πρεμιέρα της παράστασης, η αριστερό-ιουδαιο-κομμουνιστική ΑΥΓΗ της 7 Οκτώβρη του 1966 που κυκλοφορούσε "νόμιμα" και απηχούσε τις θέσεις του τότε παράνομου ΚΚΕ δηλαδή την εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ είχε εκτενή παρουσίαση του έργου και συνέντευξη του συγγραφέα Ιάκωβου Καμπανέλλη. Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα, στην ίδια εφημερίδα (Η ΑΥΓΗ, 18/10/1966) δημοσιεύεται εκτενής κριτική του συμμορίτη Στάθη Δρομάζου, όπου μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής:

"Ώστε για τον συγγραφέα το εσωτερικό πρόβλημα του αντιστασιακού ανθρώπου ήταν η “μεταμόρφωση” ενός γύναιου της Αθήνας – διά της Αντιστάσεως – σε μελλόνυμφο Ιταλού καπιτάνου; (…) Σε όλη τη διάρκεια του έργου η κατοχική και αντιστασιακή Ελλάδα παρουσιάζεται ως ένας όμιλος τριών γυναικών και τριών ερωτύλων Ιταλών, αποπτερωμένων μετά τη συνθηκολόγηση του Μπατόλιο, να μοιράζονται τραπέζι και κρεβάτι. Η πρώτη… αντίσταση της Ασπασίας ήταν ότι αποφάσισε ύστερα από ένα σοκ να μην ξανακοιμηθεί ποτέ πια με Γερμανούς αλλά μόνο με… Ιταλούς" Μπλα μπλα μπλα.

Τα ίδια που λένε και σήμερα οι απανταχού αριστερό-κομμουνιστές ακριβώς με το ίδιο ύπουλο σημιτικό ύφος μετά από σχεδόν έναν αιώνα... Τι σημαίνουν όλα αυτά σημερα σε έναν λαό κοιμισμένο και μολυσμένο μέχρι το κόκκαλο απο τον κομμουνισμό? προφανώς τίποτα ....ούτε καν ότι ακόμα και τοτε οι συμμορίτες έκαναν επιθέσεις ακόμα και σε ότι δεν τους άρεσε στο θέατρο οτι εκαναν στην συνεχεία στην τηλεόραση που την εκφύλισαν εντελώς και την εκαναν εργαλείο πλυσης εγκέφαλου, και στην συνεχεία σειρά είχε το ίντερνετ επίσης το μετατρέψανε σε εργαλείο πλυσης εγκέφαλου: με πόλεμο σε δεκάδες ανεξάρτητα blog και σελίδες εντολες στο facebook/ Google να έχουν μηδαμινή απήχηση και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους,και ο όχλος δεν βλέπει καν την μοχθηρία πίσω από αυτά και το ίδιο το κακό και ότι ειναι φύση αδύνατο να περιμένει κατι κάλο απο αυτούς...

O ίδιος δουλικός όχλος ηταν και το 1940 το 1960 το 1980 το 2010 το 2020 που πάει εκεί που τον πάνε οι συμμορίτες...αυτό ακριβώς σημαίνει σε γνώστες για του τι γίνεται , ότι δηλαδή ειναι οι ίδιοι όλα αυτά τα χρόνια , και θα πει κάποιος έξυπνος μα πως αφού έχουν πεθάνει αυτοί που ζούσαν το 60 πχ, ναι αλλα εχουν ξανα γεννηθεί με ακριβώς το ίδιο χαρακτήρα = πνεύμα, και οχι μονο αυτοί αλλα και οι συμμορίτες , μπορείς να δεις μεσώ ίντερνετ και σε άναρχο-σελίδες ακόμη και πίσω απο ψεύτικα προφίλ άναρχο-τρολλ οτι ειναι ακριβώς το ίδιο ύπουλοι μοχθηροί και έχουν κάτι το εντελώς δαιμονικό όπως ξέρετε το κακό, δήλαδη όπως ηταν σε μαρτυρίες από την εποχή του 40 που έσφαζαν ως τέρατα όσους δεν ηταν με τον κομμουνισμό ως φασίστες... και απο δω και πέρα πάμε σε αλλα ακόμη πιο μυστικιστικά που δεν μπορουν να καταλάβουν οι υλιστές που νομιζουν οτι σκοτωναν δηθεν ιδεολογικούς αντιπάλους, και τους εχουν κανει τα μυαλά (το πνεύμα) σαλάτα οι συμμορίτες .

Και το πάμε ακόμη πιο πίσω οι ίδιες θνητές φυλές ηταν και αρχαία Ελλάδα γιαυτό οι θεοί έστειλα μύστες που τους ξέρετε ως φιλόσοφους ώστε να ξυπνήσουν οι πνευματικά ανώτεροι και τα Ελευσίνια μυστήρια πχ ηταν για λίγους για τους μυημένους πνευματικά ανώτερους και τότε και οχι για όλους αφού από τοτε υπήρχαν οι θνητές φυλές δηλαδή θνητά πνεύματα, που θα έλεγαν και τοτε το μασονικό θεωρίες συνωμοσίας γιατι δεν φτάνει το κατώτερο πνεύματος, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά με την εισβολή βάρβαρων σε όλη την Ευρώπη πάνω απο 1500 χρονια περασαν ώστε να αρχίσουν να ξανα γεννιούνται πνευματικά ανώτεροι με αποτέλεσμα εφευρέσεις και τεχνολογία και πάλι οι θεοί έστειλαν μύστες βλέπε Ελένα Μπλαβάτσκυ Maria Orsic Vril Society κτλ ώστε να μην ξεχάσουν ποιοι ειναι τα ανώτερα πνεύματα ζώντας μαζί οχι μονο πλέον με κατώτερα πνεύματα θνητών φύλων αλλα και μοχθηρά η σπορά του κακού...

Λοιπόν όσοι διαβαζουν έγκυρες πήγες τους ειναι καταδικασμένοι ήδη θα ξανα ζήσουν σε ακόμη χειρότερο κόσμο επειδή δεν φρόντισαν να ανεβαίνουν πνευματικά αλλα να κατεβούν ακόμη πιο χαμηλά , γιαυτό και εχουν πατήσει like σε σελίδες συμμοριτών ,δεν γίνεται να υποστηρίζεις δημοκρατες δαίμονες και να περιμένεις εναν καλύτερο κόσμο , μα δεν ξέραμε, δεν ξέρατε γιατί απλά δεν ερευνήσατε ακομα και μετα το 2010 που υπήρχε το ίντερνετ και διαβάζατε έγκυρες πήγες συμμοριτών αφού ειστε κατώτεροι πνευματικά και δεν βλέπετε το κακό και το μοχθηρό ακομα και με τον τρόπο που γράφουν φαίνεται, και εξαπατηθηκατε ακριβώς γιατι ειστε κατώτεροι πνευματικά , αυτό εννοούν οι συμμορίτες με τους δούλους, και δεν λένε δούλοι για μια ζωή δηλαδή 70-80 χρόνια , εσείς έχετε την έννοια του χρόνου ως μια ζωή και τέρμα, οι συμμορίτες κουβαλούν λαθρο γνωρίζοντας οτι με αιμομιξίες αυτοι θα ξανα γεννηθούν ως Έλληνες και αντίστοιχα σε οποία χώρα τους κουβαλούν, και θα έχουν το ίδιο πνεύμα με την διάφορα οτι θα εχουν εκπαιδευτεί να γράφουν και να μιλάνε ελληνικά και θα θεωρούνται δήθεν απόγονοι αρχαιων ενώ θα εχουν το ίδιο πνεύμα με τους λαθρο μειωμένης νοημοσύνης αλλα ύπουλοι και βάρβαροι ακριβώς οτι πρέπει για να ειναι υπηρέτες των ελληνόφωνων οπως ειναι τα άναρχο-ork που τυχαια ουδείς απο αυτούς ανήκει στο original ευρωπαϊκό γένος που έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη μεσώ κομμουνισμού ..Εδώ κολλάει και το σπιθαμή Γης σε φασίστες και δεν εννοούν καποιο κόμμα οπως νομίζουν οι μάζες ...

Άλλα μην ανησυχείτε όλα αυτά τα άνωθεν ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" σαν να λενε οι θνητές φυλές οτι ο Πλάτων και άλλοι μύστες έλεγαν χαζές θεωρίες συνωμοσίας γιαυτό τους κυνήγησαν και άλλους τους ανάγκασαν να αυτοκτονήσουν οι βαρβαροι συμμορίτες δημοκράτες οι ίδιοι ηταν και την πόλη κράτος της Αρχαίας Αθηνάς , επειδή έλεγαν "θεωρίες συνωμοσίας" αυτο νομιζουν οι κοιμισμένοι !!! ακριβώς οτι κανουν και σήμερα οι ιδιοι συμμορίτες δημοκράτες άπλα σημερα δεν χρειάζεται να σε σκοτώσουν αφου εχουν ρίξει τις μάζες σε κατώτερα επιπεδα που ούτε καν ασχολούνται με τετοια θέματα και άπλα σε λενε συνομωσιολογο και κάνουν πολεμο σε ιντερνετικό επίπεδο.

Για να δούμε πόσο "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι : συμμορίτες κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχησή στο facebook πως γίνεται σε σελιδα με 50.000 Like να βλέπουν τα ποστ μονο 10-20 άτομα με ζόρι ενώ σε δίκες να τα βλέπουν ακομα και αυτοι που δεν εχουν πατήσει like στις βρωμοσελιδες τους που βρωμάνε κομμουνιστικη μπόχα ? θεωρίες συνωμοσίας και αυτό! βγάζουν fake news οτι ενοχλεί αφου μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ζει στην κόσμο της και κανει δεδομένα ότι λένε αυτοί αλλα και για να κανουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες, θεωρίες συνωμοσίας και αυτό! εδώ και χρονια συκοφαντούν ενοχλητικούς και οχι άπλα γιατρούς που δεν λενε τα δικά τους οπως βλέπετε το τελευταία χρονια με την πανούκλα τους ,θεωρίες συνωμοσίας και αυτό! θεωρίες συνωμοσίας οτι η Google εμφανίζει στην πρώτη θέση όλες τις έγκυρες πήγες τους οτι και να ψάχνεις και εχει εξαφανίσει ανεξάρτητες, θεωρίες συνωμοσίας οτι κατεβάζουν ακόμα και βίντεο εντελώς δημοκρατικά εδώ και 5 χρόνια την δημοκρατία που την είδατε ??? που ήσασταν όλοι εσεις να υποστηρίξετε αυτούς που δέχονταν πολεμο τοσο καιρό απο τους συμμορίτες? και επειδή δεν σας αφορούσαν ολα αυτα που εκαναν μεσώ internet απο το 2016 θα δείτε και εσεις την δημοκρατία τους μεχρι να κάνετε όλοι τα εμβόλια τους, δεν σας έκλεισαν μέσα οι κακοί συνωμοσιολόγοι ούτε οι κακοί φασίστες αλλα οι φίλοι σας οι δημοκράτες ....

ΥΓ Στην lifo τους εχθές είχαν βάλει κατι αριστερές που δεν άφησαν να καταθέσει στεφάνη ένας "κακός φασίστας" γράφοντας αυτό κιόλας στο τίτλο 600 like! τόσα έχουν και πολλές αλλες έγκυρες πήγες τους μόλις λενε για ναζι φασίστες, μα το Γιαχβέ τόσα like είχε και ότι έβαζε η άναρχο-μασονικη σελίδα τους ελληνικός βόθρος πριν την κλείσουν το 2020 γιατι παραβίαζε ολους τους κανόνες τους στο facebook και νομούς τους , και τι θα πουν στην αγωγή για όλα όσα εχουν κανει και μεσώ ελληνικά hoaxnes ? δεν ισχύουν οι νομοί για εμάς? το θέμα εδω ειναι άλλο όμως : οτι υπάρχει ο ίδιος πληθυσμός συμμοριτών στο Ελλαδιστάν που αλληλοϋποστηρίζονται και κανει κουμάντο στα παντα όμως στα 10 εκατομμύρια, πως γίνεται αυτο μια μικρη συμμορία να κανει κουμάντο στους πολλούς? γίνεται όταν η μεγαλη μερίδα του πληθυσμού οχι μονο ειναι θνητές φυλές που ελέγχονται πολύ εύκολα και φυλές βάρβαρων που υποστηρίζουν ομοίους τους, αλλα πολλοι εξ αυτών εχουν συμμορίτες στο ίδιο τους το σοι και τους έχουν βαλει σε όλες τις έγκυρες πήγες τους, για την ιστορια την εποχη της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης που λιμοκτονούσαν στην Γερμανία οι 9 απο τις 10 εφημερίδες επίσης άνηκαν σε συμμορίτες οπως σημερα οτι βγαίνει στην αρχική στην Google και με εικόνες ειναι δικιά τους , η διάφορα όμως ειναι οτι εκεινη την εποχη στην Γερμανία αν και έλεγχαν τα παντα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν ηταν θνητές φυλές για αυτο καταψήφισαν τον Αδόλφο και οχι τους δημοκράτες συμμορίτες γιαυτό μετά ως εκδίκηση εκαναν ολοκαυτώματα Γερμανικών πόλεων σκοτώνοντας χιλιαδες άμαχους με φρικτό τρόπο χωρις να εχουν καμια σχέση με το πόλεμο, τι δεν κατάλαβες σε όλα αυτα? έχετε υπόψιν εσεις οι υλιστές πως τα λεφτα και την δόξα που σας έδωσαν οι συμμορίτες δεν θα τα πάρετε μαζί σας ούτε καν στο τάφο σας ....και που ειστε ? αυτο δεν εχει σχέση με το Χριστιανισμό υπήρχε ο κόσμος και πριν τον Χριστιανισμό, δεν είμαστε καν fun του χριστιανισμού και λοιπών θρησκειών και αιρέσεων και τυπου 12θειστες κτλ ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications