Πρωτοφανές περιστατικό: Αστυνομικοί βρήκαν βρέφος στο δρόμο και τρία παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν άλλα τρία μικρά παιδιά κλειδωμένα μέσα στο πορτ - παγκάζ αυτοκινήτου.Ένα πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Mega πριν από δύο μέρες ένα άτομο αλβανικής καταγωγής κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει ένα βρέφος περίπου ενός έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε δρόμο του Ασπροπύργου.

Φτάνοντας στο σημείο προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του παιδιού, καθώς δεν είχαν περαιτέρω πληροφορίες.

Όταν πλησίασαν ένα από τα σπίτια της περιοχής άκουσαν κλάματα μέσα από ένα αυτοκίνητο. Τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι σε μία από τις θέσεις του οχήματος βρισκόταν εγκαταλελειμμένο άλλο ένα νήπιο. Στη συνέχεια, άκουσαν και άλλα κλάματα και εντόπισαν άλλα τρία παιδιά στο πορτ μπαγκαζ να είναι κλειδωμένα.

Αμέσως μετά κατάφεραν να εντοπίσουν μία 13χρονη, η οποία είπε πως οι γονείς ηλικίας 25χρόνων η μητέρα και 27 ετών ο πατέρας της τα είχαν παραδώσει για να τα προσέχει και εκείνη τα κλείδωσε μέσα. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού για παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκων.

Δεν είπαν τι ράτσας ειναι , αλλα μάλλον θα ειναι από τους εισαγόμενους που κάνουν παιδιά σαν τα κουνέλια ακόμα και ας μην έχουν να φάνε "άνθρωποι " τώρα όλοι αυτοί , φαντάσου τι έχει να γίνει σε μερικά χρόνια που θα εχουν μπει παντού στην κοινωνία και σε θέσεις κλειδιά , όταν ήδη το Έλλαδισταν έχει βάρβαρες και μοχθηρές φυλές απο την εποχη της Τουρκοκρατιας και από μουσουλμανικες και μογγολικές εισβολές όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι που ουδεμιά σχέση έχουν με το Ευρωπαϊκό γένος θεωρούνται Έλληνες με "καθαρό ελληνικό DNA" αλλα με σημιτικό μογγολικό Haplogroups E1b1b1b2a E-M123 και E-M34 βλέπε πχ αριστερό-κομμουνιστές, δήθεν ιδεολογία οχι ότι και οι ιδιοι ειναι μοχθηρές και βάρβαρες ράτσες και υποστηρίζουν ομοίους τους ιδεολογία ειναι (!) και ειναι τυχαίο οτι όλα τα ελληνόφωνα αγρίμια και οι μοχθηρές σημιτικές ράτσες εν Ελλάδι τύπου αραβικής ράτσας ειναι αριστεροι κομμουνιστες, τυχαίο που οι ιδιοι που λένε για "φασίστες" , ειναι οι ιδιοι που λενε υπέρ λαθρο και υπερ των εμβολίων ,έχετε ακουστά τους λεγόμενους σκοτεινούς αιώνες στην Ευρώπη? έχουν αρχίσει ήδη αρχικά με πνευματικό σκοταδισμό! άπλα τωρα δεν μπορουν να σφάζουν Ευρωπαίους ως φασίστες και αιρετικούς με ιερά εξέταση και φρικτά βασανιστήρια, όποτε το κανουν πιο πολιτισμένα και ο νοων νοειτω .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications