Ερωτήματα από την οικογένεια του επιχειρηματία που πέθανε από Covid (έτσι λένε ) αν και είχε εμβολιαστεί (video)

Ο 57χρονος πατέρας τριών παιδιών έχαιρε άκρας υγείας και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση

Θρήνο και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε ο θάνατος ενός 57χρονου επιχειρηματία στην Κοζάνη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Ο επιχειρηματίας που διατηρούσε καταστήματα αθλητικών ειδών, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον εμπορικό κόσμο της περιοχής. Ο 57χρονος άνδρας παρά το ότι είχε φροντίσει να προστατεύσει τον εαυτό του κάνοντας το εμβόλιο της Johnson & Johnson, αρρώστησε βαριά από κορωνοϊό , και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μετά από λίγες ημέρες, κατέληξε ενώ βρισκόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας ( μονά ζυγά δικά τους!και καμιά σχέση το εμβόλιο και πέθανε από Covid τι καλα!δηλαδή ακόμα με τα δικά τους ψέματα δεν υπάρχει καμιά λογική σε ολο αυτό, αλλα ποιος θα σκεφτεί ότι με το να λένε ότι πέθανε από Covid αναιρεί την λυσσά τους για τα εμβόλια όταν μέρα νύχτα κάνουν ομαδική πλύση εγκέφαλου υπέρ του εμβολίου ?).

Ο πατέρας τριών παιδιών βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση, ήταν υγιείς και δεν έπασχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάλιστα στο παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής, και καθηγητής φυσικής αγωγής κα προπονητής. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live, στενό συγγενικό πρόσωπο του επιχειρηματία, ανέφερε ότι η οικογένεια έχει ερωτήματα αναφορικά με τη νοσηλεία του 57χρονου με ερωτήματα θα μείνει αν δεν κάνει νεκροψία με δίκο τους ατόμο .

Από πλευράς του ο διοικητής του νοσοκομείου, δήλωσε στην εκπομπή ότι όλοι οι γιατροί έκαναν το καλύτερο δυνατό που μπορούσαν τι θα δήλωνε ? και έγω δηλώνω αστροναύτης .

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

That's great article

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications