Ο Μητροπολίτης Λάρισας ξεκινά εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες (!) και επιτίθεται σε ανεμβολίαστους

Εμβολιασμοί έξω από εκκλησίες ξεκίνησαν σήμερα, Κυριακή, στη Λάρισα, εμβολιασμοί που θα γίνονται από σήμερα και για κάθε Κυριακή, έπειτα από πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, Ιερώνυμου.

Κάθε Κυριακή, κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα εμβολιάζουν πιστούς στα προαύλια των εκκλησιών, μια κίνηση που χαιρετίστηκε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ με τον Γιώργο Αυτιά να τονίζει μάλιστα «Θεία Κοινωνία και εμβολιασμός».

Η απόφαση του Μητροπολίτη Λαρίσης για εμβολιασμούς έξω από εκκλησίες είχε προκαλέσει την αντίδραση πολλών πολιτών, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από την εκκλησία για να διαμαρτυρηθούν.

Ο Μητροπολίτης σε μια κίνηση που μόνο στον Χριστό δεν παραπέμπει επιτέθηκε στους πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν, τους οποίους «βάφτισε» ως «οπαδούς της Χρυσής Αυγής και το Α.Σώρρα».

Βέβαια να σημειώσουμε εδώ πως προσφάτως ένα παρόμοιο «βάφτισμα» προσπάθησε να κάνει και γνωστός δημοσιογράφος του Alpha, ο οποίος είχε ρωτήσει τον πατέρα «τσολιά» από τον Πύργο Ηλείας εάν ψηφίζει Αρτέμη Σώρρα, λαμβάνοντας την απάντηση: «Όχι Νέα Δημοκρατία ψηφίζω. Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα μάλιστα Κ.Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας που ψήφισε τις Πρέσπες». (το ίδιο έκανε και ο άναρχο-μασόνος που εχουν δηθεν αρχισυντάκτη σε μια μασονικη σελιδα τους οχι για να φύγει ο ελληνόφωνος αλλα γιατι την νεα δημοκρατία τους προωθούσαν μετα το ΣΥΡΙΖΑ)

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου σημειώνει ότι «οι άνθρωποι που μαζεύτηκαν εδώ απ’ έξω δεν έχουν σχέση με την Ορθόδοξη εκκλησία.

Ήταν καμιά 20αρια οπαδοί του Σώρρα, ντυμένοι με λευκά πουκάμισα, καμιά 20αρια άνθρωποι του μορφώματος της Χρυσής Αυγής, (Μητροπολίτη κρυφο-κομμουνιστή έχετε δει? ακρίβως τα ίδια με τους ελληνοφωνους λέει αλλα δεν ειναι του συστήματος όσοι λένε υπέρ των εμβολίων ιδέα σας ειναι και θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! πως γίνεται όλοι που λενε υπέρ εμβολίων να λενε τα ίδια με τους άναρχο-συμμορίτες και συνεπώς με τους ελληνόφωνους που καθοδηγούν τα άναρχο-goim στα πάντα?) και συνεχίζει: το οποίο πρόσφατα καταδικάστηκε από τα δικαστήρια της χώρας μας ως εγκληματική οργάνωση (ενώ οι αληθινές εγκληματικές και σατανο-κομμουνιστές οργανώσεις ειναι ελεύθερες, με το κομμουνιστικό μόρφωμα δεν έχει θέμα ο σημητό-ελληνόφωνος και ύστερα οι κολλημένοι χριστιανοί σου λένε για χριστιανισμό).

Όμως, από το 1992 έχει καταδικαστεί από την Ιερά Σύνοδο της Ελλάδος ως εξωεκκλησιαστική οργάνωση.

Άρα λοιπόν μου ήρθαν κάποιοι ελληνολάτρες, κάποιοι ακροδεξιοί και μέσα σε αυτούς μπήκαν 6 ή 7 οι οποίοι έχουν σχέση με έναν καθηρημένο κληρικό εδώ στην περιοχή ή βρήκαν ανοικτά και μπήκαν, να το πούμε απλά κι έτσι μαζεύτηκε αυτό το συνονθύλευμα».

Σε κάθε περίπτωση, τόνισε ο Μητροπολίτης, «εγώ θα ήθελα να παρακαλέσω να έρθουν όλοι να εμβολιαστούν πριν πεθάνουν».

Να υπενθυμίσουμε πως προσφάτως ο ίδιος Μητροπολίτης είχε μοιράσει... σοκολατάκια στους πολίτες που διαμαρτύρονταν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό,τώρα αν ηταν ειδικά σοκολατάκια με περίεργες ουσίες ουδείς γνωριζει, από μισάνθρωπους που υπηρετούν τους γνωστούς όλα να τα παραμείνεις, αυτοί που τα έφαγαν μήπως μετα πήγαν τρέχοντας για μπόλιασμα?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications