Εγκρίνουν τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών παρά τις παρενέργειες! - Στοιχεία σοκ για τους θανάτους σε εφήβους

Αποφασισμένες να εμβολιάσουν ακόμα και τα μωρά είναι οι «Big Pharma» παρά τα στοιχεία-σοκ για τις παρενέργειες και τους θανάτους που έχουν καταγραφεί μετά από εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Επιστήμονες στον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ανακοίνωσαν χθες ότι «τα πιθανά οφέλη της χορήγησης του εμβολίου των Pfizer/BioNTech κατά της COVID-19 σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών σαφώς υπερέχουν των κινδύνων για περιστατικά καρδιακής φλεγμονής».

Παρόλα αυτά ήδη έχουν καταγραφεί χιλιάδες θάνατοι μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα στην ΕΕ έχουν καταγραφεί 27.247 θάνατοι μετά από εμβολιασμό σύμφωνα με τα στοιχεία της EudraVigilance.

Και βεβαίως οι θάνατοι δεν αφορούν μόνο ενήλικες, αλλά και παιδιά. Σύμφωνα με το healthimpactnews, το οποίο επικαλείται τα στοιχεία του VAERS, στις ΗΠΑ είχαν καταγραφεί 30 θάνατοι και 173 μόνιμες παρενέργειες σε παιδιά 12 έως 18 ετών μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Τα στοιχεία αφορούν τις ΗΠΑ και είναι έως τα τέλη Αυγούστου.

Μάλιστα για να γίνει πιο κατανοητό το μέγεθος απ' όλα τα άλλα εμβόλια που έχει εγκρίνει ο FDA έχουν καταγραφεί 4 θάνατοι και 11 μόνιμες παρενέργειες.

Φυσικά μάλλον αυτά τα στοιχεία δεν «χτύπησαν καμπανάκι» στον FDA ο οποίος μάλλον αρκέστηκε στα όσα ανέφεραν οι εταιρείες παρασκευής του εμβολίου, σύμφωνα με τις οποίες το εμβόλιό τους εμφανίζει 90,7% αποτελεσματικότητα έναντι του κορωνοϊού σε κλινική δοκιμή σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνονταν σε ενημερωτικά έγγραφα που δημοσιοποιήθηκαν ενόψει της συνεδρίασης πάνελ ανεξάρτητων ειδικών, οι οποίοι την Τρίτη αναμένεται να ψηφίσουν εάν θα συστήσουν στον FDA να εγκρίνει τα εμβόλια για αυτή την ηλικιακή ομάδα.

Εάν ο FDA εγκρίνει τον εμβολιασμό παιδιών ηλικίας 5-11 ετών με σκεύασμα των Pfizer/BioNTech, θα είναι το πρώτο εμβόλιο κατά της COVID-19 γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα και οι δόσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ στις αρχές Νοεμβρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications