Καταγγελία νεφροπαθούς: «Δεν εγκρίνουν τη μεταμόσχευση επειδή είμαι ανεμβολίαστη» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προσφεύγει η Λεϊλάνι Λουτάλι, μία γυναίκα που υποφέρει από νεφροπάθεια τελικού σταδίου, ισχυριζόμενη πως δεν της εγκρίνουν τη μεταμόσχευση εξαιτίας του μη εμβολιασμού της κατά του κορωνοϊού!

Η 56χρονη από το Κολοράντο υποστηρίζει πως είναι αντίθετο στα πιστεύω της να εμβολιαστεί «με σκευάσματα που περιέχουν ανθρώπινα έμβρυα».

Σύμφωνα με το UCHealth (University of Colorado Health), η πλειοψηφία των μεταμοσχευμένων και ζωντανών δωρητών απαιτείται πλέον να εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

«Στα τέλη Αυγούστου, επιβεβαίωσαν ότι δεν χρειαζόταν εμβολιασμός COVID εκείνη τη στιγμή», κατήγγειλε η Λουτάλι και συνέχισε:

«Στις 28 Σεπτεμβρίου μάθαμε ότι έχουν αυτήν την πολιτική γύρω από τη λήψη του εμβολίου τόσο για τον δότη όσο και για τον λήπτη. Αυτή είναι η ζωή μου. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την πολιτική. Έχει να κάνει με το τι έχει συμβεί στο επάγγελμα της συμπόνοιας, της γιατρειάς και της θεραπείας. Αισθάνομαι πως έχει σχεδόν εξαφανιστεί».

Στη θέση της 56χρονης, που θα πεθάνει αν δεν λάβει άμεσα νεφρό, θα βρεθούν χιλιάδες νεφροπαθείς και ανεμβολίαστα άτομα που μπαίνουν σε λίστες μεταμοσχεύσεων.

Οι δε εξηγήσεις που προσπαθούν να δώσουν οι “ειδικοί” στο εξωτερικό είναι το λιγότερο άτοπες.

«Ξέρουμε πως ο covid προκαλεί σοβαρή νόσο σε μεταμοσχευμένους ασθενείς. Και ξέρουμε πως τα εμβόλια μετά τη μεταμόσχευση δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο πριν τη μεταμόσχευση», δηλώνει στην κάμερα η πρόεδρος της Αμερικανικής Ένωσης Μεταμοσχεύσεων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications