Αρχιεπίσκοπος Viganò: Η πανδημία χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της Μεγάλης επανεκκίνησης

«Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει αντιστοιχεί σε ένα απάνθρωπο σχέδιο μισούν όχι μόνο την υγεία του σώματος, αλλά και κυρίως τη σωτηρία της ψυχής».

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Viganò απευθύνθηκε στους διαδηλωτές ενάντια στο διαβατήριο εμβολιασμού που συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Τορίνου την Κυριακή σε ένα ηχογραφημένο βίντεο μήνυμα που καταγγέλλει τη χρήση της πανδημίας για την πραγματοποίηση της "Μεγάλης Επαναφοράς" (Μεγάλη επανεκκίνηση).

Το 10λεπτο βίντεο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Viganò μεταδόθηκε σε μια γιγαντιαία οθόνη στην Piazza Castello του Τορίνο, όπου οι διαδηλωτές είχαν μια μέρα «Dia de No Paura» («Ημέρα χωρίς φόβο») την Κυριακή. Ο πρώην αποστολικός μοναχός στις Ηνωμένες Πολιτείες καθιέρωσε μια σχέση μεταξύ της επιβολής του «πράσινου διαβατηρίου» (πιστοποιητικό μπολιάσματος) στην Ιταλία και της καθιέρωσης της Μεγάλης Επαναφοράς.

Ο Viganò ξεκίνησε εκφράζοντας την υποστήριξή του στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στην Piazza Castello, καθώς και σε πολλές άλλες πλατείες στην Ιταλία, και τους συνεχάρη για την αποφασιστικότητά τους να αντισταθούν στην «αφήγηση των ψεμάτων» από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Στη συνέχεια, κατήγγειλε την εγκαθίδρυση μιας δικτατορίας υγείας στην οποία συμμετείχαν ακόμα και κληρικοί (βλέπε παπαδαριό στην Ελλάδα):
"Είναι ανησυχητικό να βλέπουμε πώς όλες οι πολιτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αναμένεται να αντιταχθούν στην εγκαθίδρυση αυτής της δικτατορίας υγείας, έχουν γίνει συνένοχοι μιας ελίτ εγκληματικών συνωμότων", είπε, "κυβερνήτες, δικαστές, αστυνομικές δυνάμεις, γιατροί και επιστήμονες, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, αλλά και επίσκοποι και ιερείς, και οι ίδιοι οι ηγέτες του Βατικανού".

Στη συνέχεια επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η πανδημία χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση της «Μεγάλης Επαναφοράς» που επιθυμούν οι συμμορίτες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός. "Όλοι έχουμε καταλάβει, νομίζω, ότι η πανδημία χρησιμοποιείται ως μέσο για την πραγματοποίηση αυτής της Μεγάλης Επαναφοράς που έχει προγραμματιστεί με μεγάλη λεπτομέρεια εδώ και πολλά χρόνια", είπε.

Ο Viganò εξήγησε τη σύνδεση μεταξύ του COVID και της Μεγάλης Επανεκκίνησης ως εξής:
"Ο COVID ήταν απαραίτητος για τον περιορισμό των φυσικών ελευθεριών των πολιτών και για τη θέσπιση ενός καθεστώτος Οργουελίκου κόσμου στο οποίο ο καθένας από εμάς παρακολουθείται και ελέγχεται σε όλες μας τις δραστηριότητες ..."

Στην συνεχεία έδωσε μια πνευματική διάσταση όταν αναφέρθηκε στις υπερφυσικές δυνάμεις πίσω απο ολα αυτά (πολύ σωστά κατι που οι μάζες έχουν άγνοια ενώ σε άναρχο-σελίδες έδω και χρόνια βαζουν εικόνες με το Μπαφομετ και έχουν σχέση με το κακό και τον σατανισμό μονο που το βλέπει απο θρησκευτική σκοπιά το θέμα ):
"Είναι επίσης απαραίτητο να προχωρήσουμε βαθύτερα», είπε, «δηλαδή να αναγνωρίσουμε ότι αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει αντιστοιχεί σε ένα απάνθρωπο σχέδιο που μισεί όχι μόνο την υγεία του σώματος, αλλά και κυρίως τη σωτηρία της ψυχής."

Ο Monsignor Viganò υπενθύμισε στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν στην Plaza de Castello ότι ο Θεός τους χάρισε μια αθάνατη ψυχή:
«Ο καθένας από εσάς, ο καθένας μας έχει μια αθάνατη ψυχή, που δημιουργήθηκε από τον Θεό και λυτρώθηκε από τον Κύριό μας τον Ιησού Χριστό με τη θυσία του», είπε.

Στη συνέχεια, απέδωσε την τρέχουσα εξαφάνιση της ανθρωπότητας στην απιστία του στο παρελθόν και στις πολλές αμαρτίες των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του εγκλήματος της άμβλωσης:
«Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως στο ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο, το οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό στη δική μας απιστία, στο να αφήσουμε τους άλλους να αποφασίσουν τι είναι σωστό και τι όχι», είπε, «να επιτρέψουμε, στο όνομα της ανοχής, της δολοφονίας παιδιών στη μήτρα, της σφαγής ασθενών και ηλικιωμένων, του εκφυλισμού της χριστιανικής ηθικής και της διαφθοράς των παιδιών και των νέων ».

Ο Ιταλός προκαθήμενος χρησιμοποίησε γλώσσα που σπάνια ακούστηκε από την τρέχουσα ιεραρχία του Βατικανού για να καταδικάσει τα κακά της σύγχρονης κοινωνίας.
«Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι ο δηλητηριασμένος καρπός δεκαετιών διάλυσης, εξέγερσης ενάντια στο νόμο του Κυρίου, αμαρτιών και κακών που φωνάζουν για εκδίκηση στα μάτια του Θεού», συνέχισε, προσθέτοντας: «Η Θεία Πρόνοια μας δείχνει πώς ο κόσμος μπορεί να μεταστραφεί όταν εγκαταλείψει τον Ιησού Χριστό και τεθεί υπό τη σκλαβιά του Σατανά ».

Το μήνυμα ολοκληρώθηκε με τον αρχιεπίσκοπο να καλεί τους παρευρισκόμενους να προσευχηθούν..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications