Γεωργιάδης: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς - Εμείς αποφασίζουμε»! (βίντεο)

Σε παραδοχή προχώρησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς υποστήριξε ότι τα μέτρα για τον Covid-19 ήταν κυβερνητική απόφαση και όχι απόφαση των «ειδικών».

Δηλαδή η Ελλάδα μπήκε σε lockdown, επιβλήθηκαν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και μέτρα διαχωρισμού γιατί το ήθελε η κυβέρνηση και όχι γιατί το αποφάσισαν οι «ειδικοί».

Συγκεκριμένα υπήρξε ο εξής διάλογος:

«Αν η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων σας πει ότι πρέπει να πάμε σε lockdown, τι θα κάνετε;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον υπουργό να απαντά «δεν υπάρχει περίπτωση». «Θα παρακούσετε τους γιατρούς;» συνέχισε η δημοσιογράφος.

Με τον Α.Γεωργιάδη τότε να προχωρά στην κυνική ομολογία ότι «δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος. Καταλάβατε;»

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

Ο Αγράμματος Α. Γεωργιαδης δεν δέχετε εντολές από τους Γιατρούς. σας υπενθιμιζω ότι έχει χρόνια όταν ήμασταν στο Ελληνικό ΦΒ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ οτι είχαμε μάθει ότι ο Αδωνης, ο Βιβλιοπολης και ΅ραββινος βέβαια όπως και ο Σιμιτης, πήγε στο 3ξωτερικο να σπουδάσει για ένα PhD. Eπέστρεψε στην Ελλάδα και μετά 3να χρόνο το Πανεπηστημειο του ζήτησε να επιστρέψει το PhD ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΩΝ!!


Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications