Σε παραδοχή προχώρησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς υποστήριξε ότι τα μέτρα για τον Covid-19 ήταν κυβερνητική απόφαση και όχι απόφαση των «ειδικών».

Δηλαδή η Ελλάδα μπήκε σε lockdown, επιβλήθηκαν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και μέτρα διαχωρισμού γιατί το ήθελε η κυβέρνηση και όχι γιατί το αποφάσισαν οι «ειδικοί».

Συγκεκριμένα υπήρξε ο εξής διάλογος:

«Αν η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων σας πει ότι πρέπει να πάμε σε lockdown, τι θα κάνετε;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον υπουργό να απαντά «δεν υπάρχει περίπτωση». «Θα παρακούσετε τους γιατρούς;» συνέχισε η δημοσιογράφος.

Με τον Α.Γεωργιάδη τότε να προχωρά στην κυνική ομολογία ότι «δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος. Καταλάβατε;»

Follow Share:

Post A Comment: 1

Blog

1 comment

Vasiliaείπε...

Ο Αγράμματος Α. Γεωργιαδης δεν δέχετε εντολές από τους Γιατρούς. σας υπενθιμιζω ότι έχει χρόνια όταν ήμασταν στο Ελληνικό ΦΒ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ οτι είχαμε μάθει ότι ο Αδωνης, ο Βιβλιοπολης και ΅ραββινος βέβαια όπως και ο Σιμιτης, πήγε στο 3ξωτερικο να σπουδάσει για ένα PhD. Eπέστρεψε στην Ελλάδα και μετά 3να χρόνο το Πανεπηστημειο του ζήτησε να επιστρέψει το PhD ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΙΔΕΕΣ ΑΛΛΩΝ!!


Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications