Απαιτούν να διερευνήσουν πειράματα με αποβληθέντα έμβρυα   σε εργαστήρια του Fauci

Ιστοί και όργανα από έμβρυα μπολιάστηκαν σε ποντίκια εργαστηρίου στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ με επιχορηγήσεις από τις τσέπες των φορολογουμένων. Σύμφωνα με καταγγελίες.

Πειράματα με μέρη ανθρωπίνων εμβρύων και ποντικών αποκαλύπτονται στην Πενσυλβάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Συμβούλιο της πολιτείας αυτής συζήτησε πρόσφατα λεπτομέρειες αυτών των «ερευνών», συμπεριλαμβανομένης της χρηματοδότησης που προέρχεται από τις τσέπες των φορολογουμένων μέσω επιχορηγήσεων από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), τον φορέα που προεδρεύει ο Anthony Fauci και τον οποίο κατηγορούν για πειράματα και με κουτάβια.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Νταλέιντεν, τα προγράμματα πειραματισμού εμβρύων ενδέχεται να έχουν παραβιάσει το νόμο της πολιτείας της Πενσυλβάνιας και τον ομοσπονδιακό νόμο για την άμβλωση μερικής γέννησης. Το τελευταίο συνίσταται στην παράδοση του ζωντανού μωρού "με σκοπό να σκοτώσουν το μωρό μετά τον τοκετό για συγκομιδή οργάνων ή με άλλα μέσα", δήλωσε, σύμφωνα με μια ανασκόπηση στο The Federalist.

Είναι μια θολή υπόθεση που το πανεπιστήμιο αρνείται επίσημα. Ο Jeremy Rich, νευρολόγος και αναπληρωτής διευθυντής έρευνας στο UPMC Hillman Cancer , δήλωσε τον Μάιο ότι "όλοι οι νόμοι και οι οδηγίες ακολουθούνται από το πανεπιστήμιο".

Κάτι παρόμοιο είπε ο Fauci κατά την ίδια ακρόαση. Απάντησε ότι η μελέτη πέρασε από "όλες τις κατάλληλες οδηγίες και επίβλεψη". Ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου, Κέβιν Ζούικ, δήλωσε ότι "δεν χρησιμοποιούν καμία από τις κρατικές πιστώσεις τους για να χρηματοδοτήσουν την έρευνα του εμβρυϊκού ιστού".

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 από το επιστημονικό περιοδικό Nature περιγράφει τη μελέτη που πυροδότησε τον κώδωνα του κινδύνου. Είχε τον τίτλο "Ανάπτυξη εξανθρωπισμένων μοντέλων ποντικών με ανθρώπινο δέρμα πλήρους πάχους και αυτόλογα ανοσοκύτταρα".

Η υπόθεση μπαίνει ξανά στο επίκεντρο εν μέσω μιας άλλης διαμάχης που σχετίζεται με το σχέδιο προϋπολογισμού του Τζο Μπάιντεν για το 2022. Στην πρότασή του, ο πρόεδρος παρέλειψε την "Τροπολογία του Χάιντ", που εγκρίθηκε για πρώτη φορά το 1976. Περιορίζει την ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για άμβλωση .

Η επιτροπή που οργανώθηκε πρόσφατα από το Οικογενειακό Συμβούλιο της Πενσυλβάνια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση σε αυτές τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες υγείας για να παράσχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα πειράματα, που χρηματοδοτούνται από την τσέπη των Αμερικανών πολιτών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications