Πυροβολισμοί στην Νέα Ερυθραία: «Με έβαλε ο Σατανάς να το κάνω!»

Επεισόδιο με πυροβολισμούς και δύο τραυματίες στην λεωφόρο Τατοΐου, στην περιοχή της Κηφισιάς σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους τραυματίες από το περιστατικό με πυροβολισμούς στην Κηφισιά.

Πιο συγκεκριμένα, τα θύματα δούλευαν σε έργα που γίνονται στην περιοχή για το φυσικό αέριο και δέχθηκαν πυροβολισμούς από έναν άνδρα από το μπαλκόνι του σπιτιού του.Αίσθηση προκαλούν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο ένοπλος άνδρας διαμαρτυρήθηκε για τον…θόρυβο που προκαλούν οι εργασίες.

Στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τον δράστη να έχει συλληφθεί.

Το χρονικό της τραγωδίας
Ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν. Πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Αμεσης Δράσης.

Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications