Εξαδάκτυλος: «Να πάμε εμείς στους ανεμβολίαστους σε έναν προς έναν» -Αυτός ο τύπος τώρα ειναι φυσιολογικός?

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε να αλλάξει η προσέγγιση ως προς τους εμβολιασμούς έναντι του κορωνοϊού ζητώντας να μην περιμένουμε αυτούς τους ανθρώπους να προσέλθουν να εμβολιαστούν αλλά «πρέπει να πάμε εμείς σε αυτούς, σε έναν προς έναν»!

Σε λίγο θα ζητήσουν και προσωπικά στοιχεία του καθενός και θα τους στιγματίζουν

Πρότεινε για παράδειγμα, κοινωνικοί λειτουργοί των νοσοκομείων να ενημερώνουν τους συγγενείς όσων νοσηλεύονται για τα οφέλη των εμβολιασμών καθώς είναι πιθανόν αρκετοί σε αυτές τις οικογένειες να είναι ανεμβολίαστοι.«Πρέπει να έχουν μια ειδική ενημέρωση. Από εκεί θα προκύψουν άνθρωποι που θα κατανοήσουν ότι πρέπει να εμβολιαστούν», τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΙΣ.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι πρέπει απλοποιηθεί η διαδικασία των εμβολιασμών, με κινητές μονάδες, με εμβολιασμούς σε ιδιωτικά ιατρεία, με γιατρούς παντού σε όλα τα σημεία, ώστε να μη μεσολαβούν δύο ή τρεις ημέρες από το ραντεβού του εμβολιασμού.

Για τα ποσοστά αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Johnson-Johnson ανέφερε ενδεχομένως η αναμνηστική δόση για το συγκεκριμένο σκεύασμα να σε μικρότερο χρονικό διάστημα από την πρώτη δόση.

Διευκρίνισε ότι πρόκειται για ένα καλό εμβόλιο και πως όλα τα σκευάσματα είναι καλά «αρκεί να εμβολιαστούμε όλοι.

Όλοι αυτοί πάντως λειτουργούν ως δαιμονισμένοι, δεν υπάρχει ίχνος λογικής , η λυσσά τους ειναι άπλα να κάνουν το μπόλιασμα όλοι άσχετα αν κολλάνε και μεταδίδουν και οι μπολιασμένοι για τι ιατρική και επιστήμη μιλάνε? σε ένα φυσιολογικό κόσμο θα τους ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια ξανα αυτούς σατανο-σχιζοφρενείς και θα τσίριζαν για φασίστες αλλα δεν τους άκουγε κανένας , και εδώ ειναι μερικά πράγματα που έπρεπε να προκαλούν σοκ στους πάντες μέσα απο την ίδια την συμπεριφορά τους:
1 Λειτουργούν ακριβώς οπως τα λυσσασμένα άναρχο-ορκ, έχετε μιλήσει με άναρχο-ορκ ? για πείτε τους καμιά ιστορική αλήθεια αμέσως θα εκδηλωθούν και θα κανουν σαν δαιμονισμένοι σχιζοφρενείς!αλλα όταν λες τα ίδια με αυτούς για ναζι φασίστες και τα σχετικά συμπεριφερονται φυσιολογικά , τα προφίλ τους τα έχετε δει που βαζουν εικόνες λες και είσαι σε ταινίες τρόπου και εχουν σχέση με το σατανισμό ? οχι ηλίθιε δεν ειναι ετσι επειδή ειναι δήθεν ιδεολογία άλλη μια λέξη ταμπέλα για να καλύψουν αλλα πράγματα που οι μάζες ούτε καν έχουν διανοηθεί, σαν λέμε οι γύφτοι ειναι εγκληματικά στοιχειά οχι επειδή ειναι η ράτσα τους ετσι και η φυση τους αλλα επειδή ειναι δηθεν ιδεολογία (!) αν το πάμε ετσι τοτε και παιδεραστές ειναι δηθεν ιδεολογία .
2 Καθοδηγούνται από τους ίδιους ελληνόφωνους που ειναι πίσω από τα άναρχο-ορκ
3 Πριν αγοράσουν το youtube και κατεβάζουν ενοχλητικά βίντεο κάπου το 2014 υπήρχε ένα βιντεο με τα εξής λογία: "κάτι σατανικό έχει κυριεύσει κάποιους και τους στρέφει κατα μας " αναφέρει το σατανικό γιατί οι χριστιανοί έτσι καταλαβαίνουν το κακό, το βίντεο ηταν απο την εποχή του 30 και αυτα τα έλεγε ο Αδόλφος, σαν μην έχει περάσει μια μέρα ...
4 Το γεγονός ότι σας έχουν κάνει υλιστές όλους και δεν καταλαβαίνετε κάποια πράγματα που πρέπει να έχεις και ένα πνευματικό επίπεδο για να καταλάβεις, δεν αλλάζει το γεγονός ότι μια σατανική δύναμη καθοδηγεί όλους αυτούς το ίδιο το κακό ...
5 Ήρθαν οι "πολιτισμένοι" που ουδεμιά σχέση έχουν με το πνεύμα (εκτός με το να τα βλέπουν ολα θρησκευτικά πχ οτι τους τους λεει ο Χριστιανισμός που έφερε τον πνευματικό θάνατο στην Ευρώπη ) και ότι ξερουν ειναι απο τα ελεγχόμενα σχολειά και μεχρι εκεί , και όλη τους η ζωή περιστρέφεται γύρο απο τον υλισμό να ακυρώσουν τις μεταφυσικές δυνάμεις που οι ίδιες δημιούργησαν την ύπαρξη τους στο υλικό κόσμο, και ολα αυτα που έλεγαν και οι αρχαίοι που ηταν κλάσης ανώτεροι ηθικά και πνευματικό με ενα "θεωρίες συνωμοσίας " δηλαδή με άλλη μια φράση ταμπέλα που έβγαλε το ίδιο το κακό οι αρνητικές δυνάμεις κατάντια(!),εδώ και πολλά χρόνια έχουμε εκτροπή της λογικής προς την ανωμαλία και το χάος ως κατι φυσιολογικό ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications