Άναρχο-συμμορίτες ξεσήκωσαν τα αδέλφια τους :  πέταξαν πέτρες, άναψαν φωτιές! Έκλεισαν την Αττική Οδό (Vid)

Οι Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονου άνδρα κατά τη διάρκεια της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, πέταξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο. Ταυτόχρονα έκαψαν ένα όχημα της Αττικής Οδού.

Η Αττική Οδός παραμένει κλειστή στο ύψος του Ασπροπύργου στον κόμβο της Μαγούλας, στο ρεύμα προς Μαγούλα. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, δυνάμεις των ΜΑΤ, ο Αίαντας της ΕΛ.ΑΣ και πυροσβεστικά οχήματα.

Τα επεισόδια γίνονται αυτή την ώρα στη θέση Ρουπάκι με Ρομά να έχουν συγκεντρωθεί βάζοντας φωτιές σε λάστιχα, ενώ πετούν και πέτρες προς την Αστυνομία. Οι Αρχές έχουν φτάσει στο σημείο και η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσχέρεια στο συγκεκριμένο ύψος. Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, έχει γίνει εκτροπή κυκλοφορίας από το ρεύμα προς Κόρινθο της Αττικής Οδού στον ΣΕΑ Ασπροπύργου.

Ενας από όσους Ρομά συμμετείχαν στην ένταση στον Ασπρόπυργο έκανε live στο Instagram την στιγμή επεισοδίων και διακρίνονται κάποιοι να χτυπούν διερχόμενα αυτοκίνητα,το δεύτερο βιντεο ειναι απο τα φιλαρακια τους στο iefimerida που θα τους έχουν και φιλους στο Instagram, δηλαδή από συγγενικές τους ράτσες (γνωστοί και ως αριστερό-κομμουνιστες δεν πιστεύουμε να ειναι "ρατσιστές " οι άναρχο-συμμορίτες και να ενοχλούνται που τους λέμε συγγενικές ράτσες με τους λεγόμενους Ρομα? ):

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications