Εφιαλτική προειδοποίηση από τον εφευρέτη των εμβολίων mRNA: «Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο»

«Είμαστε αντιμέτωποι με το κακό». Αυτή η εφιαλτική προειδοποίηση ανήκει όχι σε κάποιο τυχαίο επιστήμονα αλλά στον ίδιο τον εφευρέτη των εμβολίων τεχνολογίας mRNA Δρ. Robert W Malone ο οποίος χωρίς φλυαρίες ή περιττά λόγια περιέγραψε την κατάσταση πως διαμορφώνεται σήμερα.

«Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει είμαστε αντιμέτωποι με το κακό», σχολίασε μέσω twitter την είδηση ότι η ομάδα γνωστή ως "BIRD" όχι μόνο αποκλείστηκε από το twitter αλλά επιπρόσθετα διέγραψαν όλο το ιστορικό που είχε, κάτι που σημαίνει πως πρακτικά είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η ομάδα "BIRD" (British Ivermectin Recommendation Development) της φιλάνθρωπου και ακτιβίστριας ιατρού Tess Lawrie είχε ως στόχο να φωτίσει τις λιγότερο γνωστές πτυχές ενός παρεξηγημένου φαρμάκου της ιβερμεκτίνης.

Πρόκειται για ένα φάρμακο που θα μπορούσε να αποδειχθεί σωτήριο στη μάχη που δίνεται με την πανδημία του κορωνοϊού που είναι γνωστό για τις αντι-ιικές ιδιότητες και έχει χρησιμοποιηθεί από αρκετούς και για τον COVID-19.

Είναι ένα φθηνό φάρμακο που έχει δεχθεί έντονο «πόλεμο» από τους περισσότερους επίσημους οργανισμούς και τω΄ρα το twitter αποφάσισε να το διαγράψει από τα αρχεία του και το ιστορικό κάνοντας τον Δρ. Malone να πει πως είμαστε πλέον αντιμέτωποι με το κακό το ίδιο.

Όπως αναφέρεται η «κόκκινη» γραμμή έχει ξεπεραστεί. Εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook, οι οποίες έχουν μονοπωλήσει όλες τις επικοινωνίες, έχουν μετατραπεί σε μοχλούς κυβερνητικών εντολών. Η υπόθεση του COVID-19 είναι απλώς το προκάλυμμα για μια βαθύτερη, κακόβουλη και εκτεταμένη άσκηση ισχύος. Τα θύματα σε αυτή τη θλιβερή κατάσταση είναι οι ασθενείς, γιατροί και μεγάλο μέρος της κοινωνίας.

Να σημειωθεί ότι τους προηγούμενους μήνες πολλοί πολίτες, αλλά και κράτη, χρησιμοποίησαν την ιβερμεκτίνη για να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό, και όπως αναφέρουν όσοι το χρησιμοποίησαν τα αποτελέσματα ήταν σωτήρια.

Όλα αυτά οδήγησαν στην εξάντληση του φαρμάκου καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να το προμηθευθούν. Στη συνέχεια τόσο ο FDA, όσο και ο ΕΜΑ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες τόνιζαν πως δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η ιβερμεκτίνη για τον κορωνοϊό, γιατί δεν έχει πάρει έγκριση.

Τώρα διαγράφουν και την «ιστορία» του.
Στην Αυστραλία στην πολιτεία της Βικτόρια ο πρωθυπουργός Daniel Andrews ανακοίνωσε με πρωτοφανή αυταρχικότητα ότι όσοι μετά τις 15 Οκτώβριου δεν εμβολιαστούν –κάπου 1,25 εκατ. «εξουσιοδοτημένοι» υπάλληλοι- συμπεριλαμβανομένων και αθλητών, τότε απλά θα πεινάσουν γιατί δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να δουλέψουν άλλο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications