Δολοφονία Ντ.Έιμες: «Τυχαίο» γεγονός ή συμβόλαιο θανάτου; - Τι ερευνούσε σχετικά με τις «Βig Pharma» και τον COVID-19

Ερωτηματικά που σοκάρουν και θέτουν ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση του Άγγλου βουλευτή Ντέιβιντ Έιμες που δολοφονήθηκε από Σομαλό Ισλαμιστή έξω από εκκλησία τoυ Έss@x..

Τα στοιχεία που βγαίνουν για την υπόθεση συγκλονίζουν και απορρίπτουν την ερμηνεία των βρετανικών Αρχών ότι επρόκειτο για ένα ¨"τυχαίο" γεγονός, και ότι ο δολοφόνους του τον επέλεξε έτσι χωρίς λόγο!

Ο Βρετανός βουλευτής ανήκε σ’ επιτροπή κατά του πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον covid-19, δήλωνε τρομοκρατημένος από τα lochdown, είχε εναντιωθεί στις μάσκες αποκαλώντας τις καταπάτηση των ατομικών ελευθεριών, ήταν εναντίον του Covid pass και το κυριότερο...ερευνούσε σχετικά με τις σκοτεινές υποθέσεις των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Η δολοφονία του είναι άραγε ασυσχέτιστη από αυτή την πτυχή της δράσης του;

O Σομαλός εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου η πρόκειται απλά για έναν μοναχικό λύκο της τρομοκρατίας; Ο Σομαλός Ισλαμιστής πήρε εντολή εκτέλεσης από κάποιο κέντρο η έδρασε στο όνομα της νοσηρής ιδεολογίας του;

Μήπως κάποιοι χρησιμοποίησαν το πρόσφορο ισλαμιστικό πλαίσιο, το εργαλειοποίησαν για να κλείσουν το στόμα σε ένα μάχιμο πολιτικό κατά του υγειονομικού ολοκληρωτισμού;

«Πολύ θλιβερά νέα για τον David Amess. Τον γνώρισα στο κοινοβούλιο το 2016 όταν ενδιαφέρθηκε για την καμπάνια BMJ Too Much Medicine. Κατάλαβε το αίτημά μας για κοινοβουλευτική έρευνα σχετικά με τα παραπτώματα της φαρμακοβιομηχανίας. Ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και ένας πραγματικός κύριος. RIP David» γράφει στο twitter ο Dr Aseem Malhotra Καρδιολόγος, συγγραφέας, Καθηγητής της EBM & Chair of PHCukorg.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications