Ανησυχία για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ   φόβοι μην ψοφήσει το ερπετό

Ανησυχία επικρατεί για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς ακύρωσε αιφνιδιαστικά την επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι «δέχθηκε απρόθυμα τις ιατρικές συμβουλές για ολιγοήμερη ανάπαυση», ενώ βρίσκεται στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Η Αυτού Μεγαλειότης έχει καλή διάθεση, αλλά νιώθει απογοήτευση που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη Βόρειο Ιρλανδία, όπου είχε προγραμματίσει να συμμετάσχει σε σειρά από υποχρεώσεις, σήμερα και αύριο», αναφέρει το Παλάτι, προσθέτοντας ότι η μονάρχης στέλνει «τις θερμότερες ευχές της στον λαό της Βόρειας Ιρλανδίας και ανυπομονεί να την επισκεφθεί στο μέλλον».

Η 95χρονη βασίλισσα μένει στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου την Τρίτη το απόγευμα υποδέχθηκε σημαντικά πρόσωπα του επιχειρηματικού χώρου, της τεχνολογίας και πολιτικούς, μετά την επενδυτική σύνοδο της κυβέρνησης. Ανάμεσα στους καλεσμένους, μαζί με τον πρωθυπουργό, ήταν ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς.

Από τη δήλωση είναι ξεκάθαρο ότι η απόφαση της βασίλισσας να ξεκουραστεί δεν συνδέεται με την πανδημία. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ένδειξη για το αν τα θέματα της υγείας της θα επηρεάσουν τα σχέδιά της να παρακολουθήσει εκδηλώσεις που συνδέονται με την COP26 στη Γλασκόβη στο τέλος του μήνα.

Όσο οι μάζες κοιμούνται διαβαζοντας εγκυρες πηγες τους και λενε για θεωρίες συνωμοσίας, ενώ άλλοι το ίντερνετ το έχουν ως πηγή γνώσης χωρις να μπαίνουν σε καμια εγκυρη πηγή τους αλλα και για βλέπουν και τι λέμε μεταξύ τους τα ερπετά που χλευάζουν με το γνωστο σημιτικό χιούμορ τύπου Ράδιο Άρβυλα, απο μασονικη σελιδα facebook με φώτο προφίλ τον Soros πριν 7 χρόνια ανεξάρτητα blog διαβαζουν και χλευάζουν και οχι έγκυρες πήγες τους με ορδες goim τους :

Και για όσους νομιζουν οτι ειναι fake επειδή δεν βάζουμε το όνομα έτοιμο φαγητό στο πιάτο θέλετε? ίντερνετ δεν έχετε εσεις? άσε που αν βαλουμε όνομα θα πανε να την κατεβάσουν και την θέλουμε να μεινει στο "αέρα" για την αγωγή προς ιουδαϊκό ελληνικό δημόσιο για οσα εχουν κανει και μεσω Ελληνικά Hoaxes η θα πανε την σελιδα εκεί που ηταν το 2016 ζητώντας και συγνώμη η αγωγή ..Θα πανε να την κατεβάσουν αν βαλουμε ονομα οπως την άναρχο-μασονικη σελιδα τους ελληνικός βόθρος το 2020, με διαχειριστή εναν ελληνόφωνο άναρχο-μασόνο και antifa απο το LONDON με καταγωγή απο Λακωνία που δεν του άρεσε να φοράει κοστούμια αλλα να παίζει άρπα στην κόλαση για την βρωμερή χωρα την Ελλάδα κάτι τετοια έγραφε το άναρχο-κομμουνιστικο κτήνος στο προφίλ του , αυτα ειναι τα φιλαράκια της Μαγδας Φυσσα που μονο που την βλέπεις απο φώτο τρομάζεις γιατι έχει κάτι το δαιμονικό ,απο άναρχο-troll στα Ελληνικά Hoaxes βρήκαμε αυτήν την επίσημη μασονικη σελιδα πριν λίγο καιρό, οπως τόσες αλλες με την διάφορα οτι σε αυτήν ειναι ελληνόφωνος ιουδαίος διαχειριστής, απο το 2016 τους βλέπουμε αλλα βλέπουμε και ορδες να λενε τα ίδια με αυτούς για ναζι φασίστες καμία σωτήρια, το καλο ειναι οτι θα ξεπαστρέψουν πρώτα ολους τους ηλίθιους που λενε για ναζι φασίστες με τα μπολιάσματα τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications