«Τα παιδιά είναι πιο ΑΣΦΑΛΗ στα σχολεία» - Πλέον δεν χρειάζεται να κάνουν  παιδομάζωμα πάνε από μονά τους!!

Εκεί δηλαδή που από φέτος θα μπορούν ήδη από τις μικρότερες τάξεις να μάθουν σε ειδικά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαθήματα για να βγαίνουν στην π@ρνια από μικρές τα κορίτσια, τα οποία μέταξυ αλλων συνηθίζουν να ζουν και με αγρίμια βλέπε λαθρο και τύπου αναρχο-goim από μίκρες και στην συνεχεία δεν βλέπουν την διάφορα , και να τους γίνεται πλύση εγκεφάλου στα πάντα, μέχρι και πως τα ερπετά ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι, αυτά που ειναι δήθεν θεωρίες συνωμοσίας? ναι αυτά διδάσκονται στα μασόνικα σχολεία (!) άλλα εντελως διαφορετικα όμως, και αυτό δεν αλλάζει ότι μίλανε για τα ερπέτα,η ειρωνεία ειναι ότι αυτά που οι μάζες νομιζουν οτι ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας τα διδάσκονται στο σχολείο από μικρά που δεν έχουν αντίληψη , ώστε στην συνεχεία να μην καταλαβαίνουν τίποτα όπως όταν ηταν μικρά (!) πως θα δουν την διάφορα όταν έχουν μάθει απο μικρά ως κατι δεδομένο ? ο ορισμός του matrix ....

Αυτούς τους χώρους «έχρισε» ως τους «πιο ασφαλείς» για τα παιδιά η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μία από τις λίγες Υπουργούς που μετά από 3 ανασχηματισμούς έχει μείνει στη θέση της.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η κ. Κεραμέως, υπεραμύνθηκε του συστήματος 50%+1 που θα ακολουθήσουν φέτος όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σε ό,τι αφορά την εμφάνιση κρουσμάτων.

«Πού είναι πιο ασφαλή τα παιδιά μας; Πού θέλουμε τα παιδιά μας, εκεί όπου εφαρμόζονται οι έλεγχοι ή σε ένα πλαίσιο που δεν υπάρχουν έλεγχοι; Επενδύουμε στη δια ζώσης εκπαίδευση», τόνισε απαντώντας στους προβληματισμούς των δημοσιογράφων.

Ούτε στο ίδιο τους το σπίτι είναι ασφαλή επομένως τα παιδιά;;; Μόνο σε κρατικές δομές όπως είναι τα σχολεία το κάθε παιδί απολαμβάνει την μεγαλύτερη ασφάλεια;

«Υπάρχει μία μεγάλη κατηγορία γονέων, εμβολιασμένοι οι ίδιοι, που φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο στα παιδιά τους. Δεν είναι ψεκασμένοι», ρώτησε ο ένας εκ των δημοσιογράφων για να λάβει την εξής απάντηση:

«Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι γιατροί. Είναι σαφές. Ένα παιδί εμβολιασμένο είναι πολύ πολύ πιο προστατευμένο απέναντι στον ιό σε σχέση με ένα άλλο παιδί ανεμβολίαστο. Κι ας είναι τα παιδί η πιο ασφαλής πληθυσμιακή ομάδα. Είναι τεράστια τα ωφέλη (σ.σ. για ποιούς όμως;;;). Είμαστε στην τρίτη χρονιά την σχολική της πανδημίας και πρέπει να περάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα εφόσον έχουν το δώρο της επιστήμης ότι ο φυσικός χώρος των παιδιών είναι το σχολείο».

Οι ψεκασμένοι που λέτε,τα ίδια αφεντικά με τα άναρχο-goim έχουν και αυτοί που το παίζουν δημοσιογραφοί....! ψεκασμένοι όπως σας έμαθαν οι ελληνόφωνοι , μονο που ότι λένε αυτοί ισχύει το αντίθετο στα πάντα, έτσι λοιπόν μασονικη σελιδα facebook το 2013 παρότρυνε "συνάδελφους" Τούρκους της φυλής τους να ψεκάσουν το τούρκικο κοπάδι για να κάτσει φρόνημα στην τηλεόραση όπως οι Έλληνες,(δεν βάζουμε screenshot διότι θα πάνε την σβήσουν όπως έκαναν με μια άλλη άναρχο-μασονικη σελίδα ονόματι "ελληνικός βόθρος" το 2020), έτσι και σε αυτή την περίπτωση λοιπόν ισχύει ότι οι ψεκασμένοι ειναι οι ορδες που βλέπουν τηλεόραση ακόμα εν έτη 2021 και διαβαζουν έγκυρες ιστοσελίδες συμμοριτών ελληνόφωνων για ελληνικές ενώ βρωμάνε σημιτική μπόχα απο τα κομμουνιστικα μιασματα που έχουν σε αυτές ως αρθρογράφους ιδιας φυλής με λαθρο , θεωρούν σημιτικές χαζομάρες σοβαρά θέματα, έχουν κάνει τα ψέμματα δεδομένα ενώ δεν έχουν καν λογική, θεωρούν αξιόπιστα άτομα κατι άναρχο-σατανο-κομμονουνιστές τύπου antifa που καθοδιγουνται απο ελληνόφωνους επειδή εμφανίζονται δηθεν ως ειδικοι σε δηθεν έγκυρες πήγες τους , ελέγχονται με λέξεις και φράσεις "κλειδιά" ακόμα και πως να σκέφτονται τύπου "φασίστες" ως κατι το κακό ενώ ακριβώς επειδή δεν ειναι φασίστες πάει ο κόσμος απο το κακό στο χειρότερο - θεωρίες συνωμοσίας, μασονική φράση που δεν σημαίνει τίποτα και που έβγαλαν για να σκεπάσουν πληροφορίες ότι οι ιδιοι δολοφόνησαν τον Κένεντι , και τέλος τρέχουν να κάνουν μπολιάσματα για να σωθούν απο την ανύπαρκτη πανούκλα...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications