Σταμάτης Γονίδης: «Γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό» (video)

Επταήμερο λουκέτο έχει μπει στο νυχτερινό μαγαζί πού τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης καθώς έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η μη τήρηση των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «MEGA Kαλημέρα» αναπόλησε τις στιγμές προ κορωνοϊού, όταν ο κόσμος μπορούσε να διασκεδάζει χωρίς περιοριστικά μέτρα

«Έχουμε συχνούς ελέγχους στα μαγαζιά με τον κορωνοϊό, και με παραξενεύει που ένα θέμα υγείας μπορεί να σου στερήσει όλα τα όμορφα. Όλα τα είχα στο μυαλό μου, μέχρι και να μην μπορώ να τραγουδήσω λόγω της φωνής μου. Δεν είμαι απερίσκεπτος, πάντα είχα στο νου μου να έχω οικονομίες στην άκρη», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

«Αν δεν είχα δει πράγματα και θαύματα δε θα ήμουν ορθόδοξος όσο είμαι. Γιατί να μη γίνει μια λιτανεία και γιατί οι εκκλησίες να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα; Δεν είναι σωστό αυτό. Η πίστη κινεί βουνά. Έχω δει φουρτούνα να γίνεται γαλήνη μέσα σε πέντε λεπτά, μέσα από πίστη. Ενώ είχε νοτιά, και το κύμα έπεφτε στα βράχια, έγινε λίμνη», είπε για την βαθιά πίστη του στον Θεό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγούδι του «Γυναίκα είναι η ζωή», εξηγώντας πώς: «Εξυμνώ τη γυναίκα και λέω την αλήθεια. Με τη γυναίκα μου έχουμε να ανταλλάξουμε άσχημες κουβέντες πάνω από δέκα χρόνια. Είναι όλα κατανοητά, διαβάζει ο ένας τον άλλο. Αισθάνομαι πολύ πιο νέος από τη γυναίκα μου. Η ψυχή μου δε θα μεγαλώσει ποτέ. Αγαπώ την κάθε ρυτίδα μου και δε χαλιέμαι να πω ότι μεγαλώνω».

«Το μωράκι μας είναι εννιά μηνών. Έχω άλλα δύο κορίτσια και έχω και εγγόνια. Δεν τα μεγάλωσα, αλλά ήμουν εκεί. Αλλά το κλάμα που σε ξυπνάει, δεν το έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία ασύλληπτη. Θα βαφτίσουμε το μωρό Μαρία Ελένη. Όσοι τη βλέπουν λένε ότι μου μοιάζει πολύ. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η βάφτιση», είπε ο Σταμάτης Γονίδης για το κοριτσάκι τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications