Νοσηρή εκδίκηση στη Ρόδο! Προσπαθούσε να εξαναγκάσει τη γυναίκα του σε κτηνοβασία

Με έναν άκρως άρρωστο και σαδιστικό τρόπο θέλησε να «τιμωρήσει» τη σύζυγό του ένας 57χρονος κάτοικος νησιού των Δωδεκανήσων και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε… κτηνοβασία!

Η απίστευτη υπόθεση θα απασχολήσει τον Οκτώβριο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, με τον 57χρονο να κάθεται στο εδώλιο για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, απειλή σε βάρος συζύγου κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κατηγορούμενος συνήθιζε να διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις, με αποτέλεσμα η γυναίκα του να συνάψει κι εκείνη σχέση με έναν άλλο άνδρα, που διήρκεσε ενάμιση μήνα. Ομως αισθάνθηκε τύψεις και εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγό της τα νυχτοπερπατήματά της. Ο κατηγορούμενος έγινε έξω φρενών και, από το 2009 κι έπειτα, άρχισε να ξυλοφορτώνει τη γυναίκα του, να της ασκεί βία και να την κλειδώνει στο σπίτι!

Μάλιστα, επιχείρησε επανειλημμένως να την εξαναγκάσει να προβεί σε πράξεις με τον σκύλο του, ράτσας ροτβάιλερ, δίχως να τα καταφέρει, καθώς η γυναίκα αντιστεκόταν σθεναρά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την ξυλοφορτώνει ακόμα πιο πολύ, φωνάζοντάς της: «Με τον άλλον τα έκανες, τώρα δεν σου αρέσει;» και «Ο σκύλος είναι καλύτερος από τον νεαρό με τον οποίο είχες έρθει σε ερωτική επαφή»!

Μία άλλη φορά, τον Απρίλιο του 2017, η γυναίκα άναψε τσιγάρο και τότε ο κατηγορούμενος τη γρονθοκόπησε και την έπιασε από τον λαιμό, ώσπου επενέβη ο αδελφός του και την έσωσε. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», έπειτα από αυτό πήρε τα δύο παιδιά της και έφυγε από το σπίτι.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του στον ανακριτή αρνήθηκε όσα του καταλογίζει η σύζυγός του και ισχυρίστηκε ότι δεν τη χτυπούσε, παρά μόνο όταν έμαθε για την εξωσυζυγική της σχέση! Ακόμη, υποστήριξε ότι ουδέποτε έγιναν τα περιστατικά με τον σκύλο, αλλά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας της γυναίκας του προκειμένου να ασκήσει πίεση για την έκδοση διαζυγίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications