Μητέρα ΚΛΑΙΕΙ επειδή έδιωξαν τον ανεμβολίαστο γιατρό που χειρουργούσε το παιδί της, vid

Ξεμένει από αποκλειστικούς νοσηλευτές το νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», καθώς η κυβέρνηση έχει βαλθεί να καταστρέψει την Υγεία, προκειμένου να εκβιάσει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς να κάνουν το εμβόλιο, την ώρα που σε άλλο νοσοκομείο μάνα ωρύεται, γιατί έδιωξαν τον γιατρό που θα χειρουργούσε το παιδί της.

Ειδικότερα, σε αναστολή εκτός από το υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου λόγω του υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού μπαίνουν και οι αποκλειστικοί νοσηλευτές, που συνεπικουρούν το έργο των νοσηλευτών του Νοσοκομείου. Έτσι από τους 10 εγγεγραμμένους στο σχετικό Μητρώο της Υγειονομικής Περιφέρειας Νήσων οι 6 είναι ανεμβολίαστοι και αυτομάτως μπαίνουν σε αναστολή εργασίας.

Οι αποκλειστικοί νοσηλευτές συμμετείχαν στην κινητοποίηση του ΣΕΣΝΟΧ ενάντια στην υποχρεωτικότητα σημειώνοντας ότι είναι άδικο να βγαίνουν χάνουν την δουλειά τους, από την στιγμή που όλο το διάστημα της πανδημίας εργάζονταν στο χώρο του Νοσοκομείου τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία τόσο των ίδιων όσο και των ασθενών που φρόντιζαν.

«Με την αναστολή εργασίας μας ουσιαστικά μένουν 3 άτομα τα οποία μπορούν να εργαστούν ως αποκλειστικοί νοσηλευτές με ότι αυτό συνεπάγεται» είπε η κ. Αγγελίνα Μελκονιάν – Γέμελου, ξεκαθαρίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι δεν πρόκειται να πειστούν και να εμβολιαστούν.

Την ίδια ώρα, μητέρα από την Πτολεμαΐδα, ωρύεται, καθώς ο νευροχειρούργος που χειρούργησε τον γιο της τέθηκε σε αναστολή: «Είμαι σε θέση να πνίξω άνθρωπο, αν πάθει το παιδί μου κάτι». Το παιδί της είναι τρεις μέρες στην εντατική.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications