Perrone: «Δεν καταγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων - Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας»

Ο Christian Perronne είναι Καθηγητής Λοιμωξιολογίας και διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Σε ομιλία του καταγγέλλει ότι όλοι οι γιατροί είναι σε διαρκή τρομοκρατία από την ιεραρχία τους να μην καταγράφουν τα εγκεφαλικά τις θρομβώσεις τα εμφράγματα κι όποια άλλη παρενέργεια από το εμβόλιο.

«Εγώ έχω μια παλιά φοιτήτρια της κλινικής μου, μου τηλεφώνησε τις προάλλες, είναι γενική γιατρός σε μια πόλη στην Γαλλία και μου είπε ”Είμαι σοκαρισμένη κάθε μέρα.”

Δεν εμβολιάζει η ίδια επειδή είναι κατά αλλά βλέπει ανθρώπους που είναι μέσα στα εμβολιαστικά κέντρα και μου λέει: "Δεν σταματάω να βλέπω καρδιολογικά προβλήματα, υπέρταση, ΑΕΕ (αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια) κτλ. κι αυτό αγγίζει όλες τις ηλικίες"», σημειώνει μεταξύ άλλων ο καθηγητής.

«Μετά βίας έχει δηλωθεί μόλις το 10% όλων αυτών των θανάτων και των σοβαρών παρενεργειών που σχετίζονται με τα εμβόλια», συμπληρώνει κι απευθύνει μήνυμα σε υγειονομικούς αλλά και πολίτες: «Πρέπει να σταματήσετε να το παίζετε πρόβατα».

Ενώ πρόσθεσε πως: «Ακόμη πιο σοβαρό είναι αυτό που λένε όλοι οι πολίτες που υποφέρουν από σοβαρά θέματα υγείας μετά τον εμβολιασμό όταν απευθύνονται στον οικογενειακό τους γιατρό κι ζητάνε να καταγραφούν τα δεδομένα αυτά εκείνοι αρνούνται για έκδοση οποιουδήποτε διάγνωσης συσχέτισης με εμβόλιο. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα επίσημα στατιστικά δεν είναι αληθινά θα τολμούσα να τα χαρακτηρίσω ως και γελοία…Υπάρχει από ιδιώτες γιατρούς άρνηση να καταγράψουν ως αιτία θανάτου επιπλοκή εμβολίου.

Στη Γαλλία η Φαρμακοεπαγρύπνιση έχει καταγράψει μόλις 700 θανάτους είναι πολύ μεγαλύτερος όμως ο πραγματικός αριθμός. Αλλά ακόμη κι γι αυτούς δεν θ΄ ακούσετε να μιλάνε ποτέ στα ΜΜΕ ενώ για την περίπτωση πριν από χρόνια φάρμακο που μόλυνε με σταφυλόκοκκο 10 παιδιά τα ΜΜΕ μιλούσαν 24/24ώρες κι ο υπεύθυνος της φαρμακευτικής βρίσκεται ακόμη στη φυλακή. Για 8 μέρες μιλούσαν συνέχεια τότε ενώ τώρα μπορούν να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε καθεστώς πλήρης ατιμωρησίας».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications