Μητσοτάκης : Θα βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες για να μην έχουμε φυσικές καταστροφές

Το πιόνι που δεν θα καταλαβαίνει να βιδώσει μια βίδα που έχουν για πρωθυπουργό το έβαλαν να δικαιολογήσει την εγκατάσταση ανεμογεννητριών με μια σειρά ανερμάτιστων επιχειρημάτων, αφού πίσω από αυτό το ζόμπι ειναι οι ίδιοι που λένε ακριβώς τις ίδιες σημιτικές ασυναρτησίες στα χρήσιμα άναρχο-goim τους, τα οποία με την σειρά τους λένε τα ίδια στα άλλα goim που νομίζουν ότι ειναι άνθρωποι για να τα διασπείρουν με την σειρά τους στους υπολοίπους οπως γίνεται σε πληθώρα θεμάτων και στο τέλος οι 90 στους 100 να λένε τα ίδια με τους συμμορίτες επειδή ετσι λένε όλα τα goim γύρο τους :

Οι φωτιές που κατέκαψαν 1,2 εκατ. στρέμματα δάσους ήταν λόγω της κλιματικής κρίσης.

Η κλιματική κρίση προέρχεται από τους ρύπους

Αν βάλουμε παντού ανεμογεννήτριες θα μηδενιστούν οι ρύποι και η κλιματική κρίση θα τερματιστεί.

Εάν η κλιματική κρίση τερματιστεί δεν θα έχουμε πλέον φωτιές στα δάση, γιατί δεν θα έχουμε κλιματική κρίση!

Αυτά τα ανερμάτιστα ανέφερε για να δικαιολογήσει, υποτίθεται, τη μαζική εγκατάσταση των ανεμογεννητριών. Εγκατάσταση η οποία φέρει κλείσιμο της παραγωγής του λιγνίτη και την ενεργειακή ομηρεία της χώρας από εισαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος, όταν οι ανεμογεννήτριας δεν θα παράγουν τίποτα.

«η κλιματική κρίση είναι εδώ επιδρώντας σε κάθε όψη της ζωής μας, από την ασφάλεια στις φυσικές καταστροφές έως την ενέργεια.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που εκδηλώνονται πολύ συχνότερα και πολύ εντονότερα.

Αυτή η τραγωδία μπορεί να αποσοβηθεί μόνον εάν έως το 2050 μηδενιστούν οι ρύποι.

Πρόκειται για ένα υπαρξιακό ζήτημα. Η Ελλάδα ακολουθεί τη συγκεκριμένη πολιτική με πολλές εκφάνσεις, όπως οι πράσινες επενδύσεις, (βλ. εγκατάστασης εισαγόμενων ανεμογεννητριών οπουδήποτε χωρίς κανένα επιστρεφόμενο βιομηχανικό έργο για την Ελλάδα) ύψους 24 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ».

Και συνέχισε: «Πρώτος εγώ ανέλαβα την ευθύνη, ζητώντας συγγνώμη για τις αδυναμίες του κράτους στο φόντο των πυρκαγιών. Οι πυρκαγιές του Αυγούστου ανέδειξαν την ανάγκη να δημιουργηθεί το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με εξασφαλισμένους πόρους 2,5 δισ. ευρώ και για την πολιτική του ηγεσία επέλεξα θεωρώ τους καλύτερους, τον Χρήστο Στυλιανίδη και τον Ευάγγελο Τουρνά. Η κλιματική κρίση προβάλλει ως η νέα πρόκληση της εποχής».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications